Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Σάλας ηττήθηκε 4-1 από την Πολωνία στο “Θ. Πούτος” του Κορυδαλλού για τη 2η προκριματική φάση (Main Round) του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2024. Άτυχη στα τρία γκολ των Πολωνών η Ελλάδα, που είχε ευκαιρίες και άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα με βάση την εμφάνιση των διεθνών, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ο Αντώνης Μάνος στο 28΄ 45”  με πέναλτι το ελληνικό γκολ.

Για την Πολωνία, μια πολύ ισχυρή ομάδα η οποία βασίζεται κυρίως στη δύναμη και στην ταχύτητα των ποδοσφαιριστών της, δύο γκολ πέτυχε ο Κρίετζελ και από ένα οι Μάρεκ και Σούρμιακ.

Ελλάδα: Ζέρβας, Καραβίδας, Ένσι, Τσίνας, Κονδυλάτος (αρχική 5άδα), Χριστόπουλος, Μάνος, Παπακώστας, Παπαευστρατίου, Φλώρος, Γούσης.

Πολωνία: Καλούτζα, Κούμπικ, Ζάσταβνικ, Μρόβιετς, Κρίετζελ (αρχική 5άδα), Μάτζιακ, Σεντλέβσκι, Σούρμιακ, Λέστζακ, Κάνιέβσκι, Μάρεκ.

Ο προπονητής της Εθνικής Futsal, Γιάννης Ζιάβας, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα:

“Γνωρίζαμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα πάει το ματς στη δύναμη και την ταχύτητα, μιας και αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της. Πιστεύω ότι μπορούσαμε και αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα με βάση την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε, καθώς σταθήκαμε άτυχοι και σε γκολ που δεχθήκαμε αλλά και σε δικές μας ευκαιρίες, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι με τους αγώνες αυτού του ομίλου και τους πολύ ισχυρούς αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε, το Αζερμπαϊτζάν και την Πολωνία, “μεγαλώσαμε” ως ομάδα, ανεβήκαμε επίπεδο και βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς. Θα πρέπει λοιπόν από δω και μπρος να κρατήσουμε ως βάση τη βελτίωσή μας και να δουλέψουμε σωστά ώστε να πάμε στο επόμενο βήμα και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This