Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

FIFA ανακοίνωσε ότι τα πρώτα της παιχνίδια μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΕΑ, θα είναι τίτλοι blockckain Web 3.0. Πρόκειται για τέσσερα παιχνίδια, το λανσάρισμα των οποίων θα συμπέσε με το Μουντιάλ του Κατάρ. Με τον τρόπο αυτό η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα μπορέσει να επεκταθεί σε ψηφιακές πλατφόρμες για video games και esports. Τα πάντα θα είναι σχεδιασμένα με βάση του Web 3.0 και έχοντας στο μυαλό το μέλλον της ψηφιακή διασκέδασης.

Η αρχή θα γίνει με το AI League: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Altered State Machine. Περιγράφεται ως ένα “4-on-4 casual football game, που παίζετα από παίκτες που ελέγχονται από AI, με τους χρήστες να βάζουν το χεράκι τους σε στιγμές διασκέδασης και τακτικής”.

Σύμφωνα με την Altered State Machine, το λανσάρισμά του θα συνοδεύεται από ένα στοιχείο που θα προβλέπει το αποτέλεσμα πραγματικών αγώνων για τις επόμενες δέκα εβδομάδες, με ψηφιακά και φυσικά βραβεία για όσους πέφτουν μέσα. Όσοι λάβουν μέρος στη διαδικασία προβλέψεων θα κερδίσουν τέσσερα μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα, που θα είναι οι παίκτες τους οποίους θα ελέγχει το AI στο FIFA World Cup AI League.

Το δεύτερο είναι το FIFA World Cup Qatar 2022 in the Upland Metaverse, σε συνεργασία με την Uplandme. Η The FIFA θα προσφέρει την ευκαιρία να κερδίζουν επίσημα ψηφιακά αντικείμενα που σχετίζονται με το Μουντιάλ, όπως θρυλικά video highlights του τουρνουά και να ταξιδεύουν στο εικονικό World Cup Lusail Stadium και στα περίχωρα, για να ψωνίζουν ψηφιακά αντικείμενα.

Ακολουθεί το FIFA World Cup Qatar 2022 on Phygtl σε συνεργασία με το δημοφιλές app Phygtl.

To τρίτο παιχνίδι είναι το Matchday Challenge: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition, που και αυτό θα βασίζεται σε προβλέψεις και ποδοσφαιρικές κάρτες. Η FIFA αναφέρει ότι θα είναι η ψηφιακή αναπαράσταση του αιώνιου fandom.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This