Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

H SEGA και η Sports Interactive ανακοίνωσαν ότι, η έκδοση του Football Manager 2023 Console για το PlayStation 5 δεν θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Για την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, οι δύο εταιρείες επικαλούνται λόγους που έχουν να κάνουν με τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων.

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής της Sports Interactive, Miles Jacobson αναφέρει: “Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό το αποτέλεσμα και εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουμε δουλέψει ακούραστα με τους συνεργάτες μας προκειμένου να το αποφύγουμε. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να παρθεί η απόφαση της αναβολής, καθώς περιλαμβάνει την καθυστέρησης ενός σπουδαίου παιχνιδιού, για το οποίο αρκετοί ταλαντούχοι άνθρωποι της Sports Interactive έχουν δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αρκετό καιρό. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να φέρουμε αυτό το παιχνίδι στα χέρια των παικτών του PlayStation 5 το συντομότερο δυνατό”.

Η SEGA θα ανακοινώσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας το συντομότερο δυνατό. Όσοι έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι μέσω του PlayStation Store, θα μπορέσουν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, εφόσον το δικαιούνται.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This