Επιλογή Σελίδας

Ο Άγγελος Δανιήλ, υπεύθυνος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στην ΕΠΟ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το φορμάτ του πρωταθλήματος και όχι μόνο. 

«Εδώ που φτάσαμε είναι… θετικό να ξεκινούν τα πρωταθλήματα τον Νοέμβριο. Το φορμάτ είναι 5 όμιλοι των 14 ομάδων με βάση, κυρίως, τα γεωγραφικά κριτήρια. Η μόνη εκκρεμότητα είναι μία κλήρωση για τις ομάδες της Αθήνας, γιατί μία θα φύγει από τον 5ο όμιλο και θα πάει στον όμιλο της Πελοποννήσου και η απόφαση για τον Πανδραμαϊκό, να δούμε αν θα λάβει μέρος στην Γ’ Εθνική. Θεωρούμε ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα τελειώσουν οι εκκρεμότητες για να πούμε ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι πέντε πρωταθλητές θα παίξουν ένα πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών (με δύο ρεπό) και τέσσερις θα ανέβουν. 

Από την άλλη θα υποβιβαστούν 26 ομάδες συνολικά από τους πέντε ομίλους. Δηλαδή οι πέντε  τελευταίες και ο χειρότερος έκτος των πέντε ομίλων. Νομίζουμε ότι η κανονική διάρκεια θα τελειώσει 10-15 Απριλίου και μέχρι τα μέσα Μαΐου τα πλέι οφ. Ζητάμε βοήθεια για τις ομάδες από τα πέντε νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Θα γίνει μία πρόταση προς την οικονομική υπηρεσία της ΕΠΟ για να δώσουμε κάτι στις ομάδες με τα μεγαλύτερα έξοδα μετακίνησης. Ευελπιστούμε του χρόνου να μπούμε στην κανονική ροή των τεσσάρων ομίλων των 18 ομάδων και να δούμε πώς αυτό το πρωτάθλημα θα έχει έσοδα και από τηλεοπτικά και από άλλες πηγές. Να δούμε πώς θα το εκμεταλλευτούμε».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This