Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

H EA επιβεβαίωσε την ημερομηνία που θα προστεθεί στο FIFA 23 το World Cup mode και ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες. Το συγκεκριμένο update θα είναι δωρεάν και ανεμένεται για όλα τα formats (πλην του Nintendo Switch), στις 9 Νοεμβρίου 2022. Θα προηγηθεί η άφιξή του στο FIFA Mobile μια ημέρα νωρίτερα. Οι παίκυες θα μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ομάδα από τις 32 που έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ, με την EA να χαρακτηρίζει την εμπειρία ως απόλυτα αυθεντική, από τον πρώτο έως και τον τελευταίο αγώνα. Ακόμα, θα είναι δυνατή η διαμόρφωση των ομίλων με βάση τις επιθυμίες του καθενός, ενώ θα προσφέρεται και η επιλογή αλλαγής μιας ομάδας, με κάποια που δεν έχει προκριθεί.

Θα υπάρχει επίσης ένα Online Tournament mode, όπου οι παίκτες θα επιλέγουν μια εθνική ομάδα και θα προσπαθούν να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο παίζοντας στα νοκ-άουτ αγώνες με άλλους χρήστες από όλο τον κόσμο.

Ένα ακόμα mode με τίτλο FIFA World Cup Live θα είναι επίσης διαθέσιμη μεταξύ 21 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου. Αυτό θα ενημερώνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια των ομίλων και των νοκ άουτ αγώνων, επιτρέποντας τη συμμετχοχή σε παιχνίδια με βάση το πραγματικό πρόγραμμα της διοργάνωσης της FIFA.

Δυστυχώς, για το FIFA Ultimate Team δεν θα υπάρξει αυτόνομο mode, όπως είχε συνέβη το 2014 και το 2018. Αντιθέτως, θα υπάρξουν νέα FUT campaigns, μεταξύ 11 Νοεμβρίου και 23 Δεκεμβρίου, με πραγματικές εμφανίσεις ομάδων, στάδια, γραφικά, μπάλες και ειδικό σχολιασμό. Ένα από τα events του FUT θα είναι το World Cup Path to Glory, που θα ξεκινήσει στις 11 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν 30 εμβληματικές προσωπικότητες που έλαμψαν σε προηγούμενα Μουντιάλ.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This