Επιλογή Σελίδας


Στον αγώνα βόλεϊ κοριτσιών Κ20, που έγινε σήμερα Κυριακή στο Κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου είδαμε τρείς γνωστούς ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν με αγωνία τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος νεανίδων (Κ20), της ΕΣΠΕΜ, ανάμεσα στην Νίκη Αιγινίου και  τον Μίλωνα Γιαννιτσών.

Πρόκειται για τους Νίκο Παππά του Αιγινιακού, Θάνο Τόλιο της Αναγέννησης Κολινδρού και Μπάμπη Χατζόπουλο, βετεράνο παίκτη της Νίκης Αγκαθιάς, Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Αστέρα Τρίπολης, Αιγινιακού κ.α..

Σε πολλούς, που δεν γνώριζαν τον λόγο παρουσίας τους στις κερκίδες του ΔΑΚ Αιγινίου  τους φάνηκε παράξενο και τους προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός αυτό.

Όμως και οι τρείς έχουν ένα “κοινό μυστικό” μεταξύ τους που τους ενώνει, αφού οι κόρες τους αγωνίζονται στη Νίκη Αιγινίου. Μιλάμε για την Μαριλένα Παππά, Νικολέτα Τόλιου και Κέλυ Χατζοπούλου,  οι οποίες είναι συμπαίκτριες στην αιγινιώτικη ομάδα.

Πάντως οι γονείς τους δεν τις έφεραν γούρι, μιάς και από 2-0 σετ, που κέρδιζαν έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι και αντί για νίκη με 3-0 σετ, ηττήθηκαν στο τάι – μπρέικ με 2-3, (5-15 πόντοι του τελευταίου σετ).

Με συνέπεια ακόμα να ψάχνει τη… μαυρόγατα  ο Γιώργος Καρανικόλας!

Στη φωτογραφία

Το τρίο των παικτών από αριστερά: Θάνος Τόλιος, Μπάμπης Χατζόπουλος και Νίκος Παππάς.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Παππάς αγωνίζεται τώρα στον Αιγινιακό, ενώ και οι άλλοι δύο έπαιξαν διαφορετικές όμως σεζόν στην ομάδα του Αιγινίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This