Επιλογή Σελίδας

Την Πέμπτη 13/10 είναι η κρίσιμη ημέρα για την επανέναρξη των ερασιτεχνικων πρωταθλημάτων, που έχουν διακοπεί με απόφαση της ΓΣ της ΕΠΟ, λόγω των κυρώσεων του νόμου στα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ.

Η κρισιμότητα έγκειται στο γεγονός ότι εκείνη την ημέρα θα ψηφιστεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου ανάπτυξης η τροπολογία του υφυπουργού αθλητισμού που δίνει τη δυνατότητα στα σωματεία που έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση και έχουν υποβάλλει αίτηση εγγραφής στο μητρώο να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα χωρίς την εφαρμογή των κυρώσεων του νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus το “plan A” της ΕΠΟ είναι να γίνει μία αλλαγή στην τροπολογία ώστε να μην θεωρείται η ειδική αθλητική αναγνώριση ως αναγκαία συνθήκη για τη συμμετοχή ομάδων στα πρωταθλήματα και για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοσίου, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και για τη συμμετοχή όσων σωματείων στερούνται αθλητικής αναγνώρισης, αλλά έχουν υποβάλλει αίτηση εγγραφής στο μητρώο.

Εφόσον αυτό γίνει δεκτό, και δεδομένου ο χρόνος πιέζει τα σωματεία, θα ληφθεί απόφαση έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η τροπολογία Αυγενάκη έχει ως εξής:

Πηγή: soccerplus.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This