Επιλογή Σελίδας

Αλλαγή θα υπάρξει στην ηγεσία του ΣΦΚ Πιερικός όπως αποκάλυψε στον σημερινό Αγιασμό της κατερινιώτικης ομάδας, ο Κώστας Κουκοδήμος.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, στη σύντομή ομιλία του έκανε γνωστή την επικείμενη αλλαγή στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη Πιερικού, με τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πιερικός, Βασίλη Καπετανάκη να αντικαθιστά τον νυν Πρόεδρο, Γιάννη Λαζαρίδη.

Ο Κώστας Κουκοδήμος είπε χαρακτηριστικά: “Να συγχαρώ και τον νέο Πρόεδρο (απευθυνόμενος στον Βασίλη Καπετανάκη) και τον απερχόμενο Πρόεδρο (σ.σ. τον Γιάννη Λαζαρίδη). Τους εύχομαι καλή επιτυχία, θα είμαστε στο πλευρό τους”.

Ο Βασίλης Καπετανάκης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός, ήταν γνωστό πως θα έχει ενεργό ρόλο στα διοικητικά της ομάδας τη νέα περίοδο, είτε στη Γ’ Εθνική είτε στην περίπτωση παραμονής στη Β’ Εθνική μετά από… ζυμώσεις. Ωστόσο, πλέον, με την ανάληψη της προεδρίας του Ερασιτέχνη, ο ρόλος του αναβιβάζεται και σε συμβολικό επίπεδο.

Βέβαια, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η αλλαγή στη διοικητική ηγεσία του συλλόγου, απαιτείται να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και αρχιαιρεσίες, έτσι ώστε το σώμα να εγκρίνει τις όποιες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα. Στην πραγματικότητα, η Γενική Συνέλευση έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική αλλά… κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Εκτός της… αποκάλυψης για την αντικατάσταση του προέδρου του ΣΦΚ Πιερικός, ο Κώστας Κουκοδήμος είπε ακόμη:

Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και θα είμαστε και φέτος. Εξάλλου το έχουμε δηλώσει. Έχουμε καινούριο προπονητικό τιμ με πάρα πολύ καλούς προπονητές, καινούριους παίκτες, οι 22 εκ των οποίων είναι Κατερινιώτες, κάτι που γίνεται πρώτη φορά στον Πιερικό.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα.

Κόουτς, σας εύχομαι καλή επιτυχία, μέσα από την καρδιά μου. Θα είμαστε δίπλα σας με όλη μας την ψυχή και εγώ και η διοίκηση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This