Επιλογή Σελίδας

Τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Σίμο Παπαδόπουλο απέκτησε ο Αιγινιακός και δυνάμωσε αισθητά τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που «έφαγε με το κουτάλι» τα Πιερικά γήπεδα και μάλιστα παλαιότερα στον Πιερικό της Β’ εθνικής κατηγορίας υπήρξε αρχηγός του. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Εθνικό Κατερίνης, Βατανιακό, ΑΕΠ Κατερίνης, Πιερικό και τελευταία στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Είναι πολυσύνθετος παίκτης, καθώς παίζει ως δεκάρι, εξτρέμ, αμυντικό χάφ και σέντερ φορ.

Ο Σίμος Παπαδόπουλος που ήδη εδώ και αρκετές μέρες συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την αιγινιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφιαρικών Σωματείων Πιερίας στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει.

Αμέσως μετά και την τυπική ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής μεταγραφικής επιτυχίας ο 32χρονος νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Η πρόταση των ανθρώπων του Αιγινιακού να με εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας με οδήγησε χωρίς χρονοτριβή να συμφωνήσω σ’ όλα και να έρθω στο Αιγίνιο. Γνωρίζω τη μεγάλη ιστορία της αιγινιώτικης ομάδας, αφού με τον Πιερικό ήμασταν αντίπαλοι στην Football League. Και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων μας, ώστε να φέρουμε τον Αιγινιακό εκεί που του αρμόζει».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This