Επιλογή Σελίδας

Στη γενέτειρα και μόνιμο τόπο διαμονής του Προπονητή του Αιγινιακού κ. Γιώργου Ντάμτσιου, Μελίκη, θα γίνει το προσεχές Σάββατο ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Φίλιππο, ομάδα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και τους κυανόλευκους του Αιγινίου, με ώρα έναρξης 4:30 μ.μ.

Η αναστολή διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων αναγκάζει τα σωματεία να δίνουν φιλικούς αγώνες , προκειμένου να κρατήσουν την “φρεσκάδα” τους και να παρουσιαστούν πανέτοιμες, όταν αυτά ξεκινήσουν.

Πάντως το πρόβλημα είναι οξύ γιατί αφενός μεν παρατείνεται ζημιογόνα η προετοιμασία αυτών και η αγωνιστική κατάσταση τους αντί να βελτιώνεται μετριάζεται, αφετέρου τα έξοδα αυξάνονται κατά πολύ σε μια δύσκολη εποχή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που βρίσκεται (και λόγω πανδημίας), σε φθίνουσα τροχιά.

Οι Αιγινιώτες κλείνουν δύο μήνες προετοιμασίας (άρχισαν προπονήσεις στις 25 Ιουλίου) με απρόβλεπτες συνέπειες όπως οι περισσότερες, άλλωστε, ομάδες.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός Γιώργος Ντάμτσιος θέλει να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και θα χρησιμοποιήσει όλο το διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό.

Εκτός θα είναι ο Σταύρος Τουλκερίδης που βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας.

Στη φωτoγραφία ο προπονητής του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος που θα τσεκάρει την ομάδα του σε γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This