Επιλογή Σελίδας

Την επιστροφή του Ραφαήλ Ζαμάνη στον Βαφύρα Stathis Ceramica έκανε γνωστή ο πιερικός σύλλογος. 

Πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων με τη φανέλα της ομάδας και μετά την περάτωση των σπουδών του επιστρέφει για να ενισχύσει την προσπάθεια της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Είναι μία προσθήκη από εκείνες που θεωρούμε στόχο του συλλόγου. Ένα από τα παιδιά της ακαδημίας του Βαφύρα Stathis Ceramica, μετά το πέρας της φοίτησής του σε ανώτατη σχολή, επιστρέφει στον τόπο μας και στην ομάδα. Ο λόγος για τον Ραφαήλ Ζαμάνη.

Η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανένταξη του Ζαμάνη Ραφαήλ στο ρόστερ του Βαφύρα μας Stathis Ceramica. Ο Ραφαήλ επέστρεψε από τις φοιτητικές του υποχρεώσεις και μπαίνει ξανά στον χώρο του οργανωμένου μπάσκετ με τα χρώματα της ομάδας μας. Ραφαήλ καλώς ήρθες“.

Ο Ραφαήλ από την πλευρά του έκανε την εξής δήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα ! Το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και ο coach Μike που γνωρίζω προσωπικά απο τα πρώτα μου βήματα, έκαναν την απόφαση μου πιο εύκολη. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και όλοι μαζί να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα“.

Για την ένταξη του Ραφαήλ στην ομάδα μας μίλησε και ο κόουτς Σαραπτσής: “Είναι ένα από τα δικά μας παιδιά. Από αυτά τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει μπασκετικά εδώ. Επί έξι χρόνια ήταν στην ακαδημία του Βαφύρα και έχει παίξει στα πρωταθλήματα των παίδων και των εφήβων που συμμετείχε η ομάδα. Είχα την χαρά να τον βλέπω να πετυχαίνει στις πανελλήνιες και να σπουδάζει στην σχολή που επέλεξε. Με την απόφασή του να επιστρέψει στο μπάσκετ μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου. Το να ξαναδώ όσα το δυνατόν περισσότερα παιδιά να επιστρέφουν μετά την φοίτησή τους στην ομάδα και στο μπάσκετ γενικότερα, είναι ένα από τα όνειρά μου”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This