Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του FIFA 23 Web App και του FIFA 23 Companion App. Με τα παραπάνω ξεκινάει η νέα σεζόν για τους φίλους της δημοφιλούς σειράς και όπως ανακοινωσε ο community manager της EA, EA_rephii το πρώτο θα γίνει διαθέσμο στις 21 Σεπτεμβρίου 2022. Μία ημέρα αργότερα θα ακολουθήσει το FIFA 23 Companion App, το οποίο να διαχεριζονται μέσω φορητών συσκευών την ομάδα τους στο FIFA 23 Ultimate Team.

Για να ξεκινήσετε πριν το λανσάρισμα του FIFA 23 θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει ένα FUT 22 club στο FIFA 22 πριν την 1η Αυγούστου 2022. Σε περίπτωση που το είχατε κάνει αλλά σβήσατε τα δεδομένα σας, θα πρέπει να κάνετε υπομονή ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, για να ξεκλειδώσουν τόσο το FIFA 23 Web App, όσο και το Companion App, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν log in στο FIFA 23 μέσω της κονσόλας τους.

Το Web App και το Companion App επιτρέπουν το άνοιγμα packs και την πώληση items στο FIFA Ultimate Team, πριν καν γίνει διαθέσιμο επίσημα το παιχνίδι. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να μετέχουν σε αγώνες, αλλά θα μπορούν να ανοίξουν το loyalty reward, που είναι διαφορετικό, ανάλογα με το ιστορικό του λογαριασμού τους.

Το FIFA 23 αναμένεται για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Google Stadia, PC και Nintendo Switch (Legacy Edition).

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This