Επιλογή Σελίδας

Στην ομάδα του Βαφύρα Stathis Ceramica εντάχθηκε ο Δημήτρης Βαβατσιούλας. Η ομάδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον 23χρονο γκαρντ που μετά την παρουσία του στον Πιερικό Αρχέλαο… κατηφορίζει νοτιότερα για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Σαραπτσή.

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε και ανακοινώνεται πλέον η μεταγραφή του Δημήτρη Βαβατσιούλα στην ομάδα μας.

Ο 23χρονος Κατερινιώτης guard θα πλαισιώσει την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών μας για την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Έμαθε το μπάσκετ στην ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου όπου έχει αγωνιστεί με την ομάδα των ανδρών στην Β΄ Εθνική και στην Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το ΔΣ του Βαφύρα STATHIS CERAMICA καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας τον Δημήτρη Βαβατσιούλα. Οι εμπειρίες του Δημήτρη από τις συμμετοχές του στα final six των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων, αλλά και στην Β΄ Εθνική και Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ σε επίπεδο ανδρών, πιστεύουμε πως έχουν να μας δώσουν πολλά θετικά στοιχεία στην φετινή μας παρουσία. Δημήτρη καλώς ήρθες. Σου ευχόμαστε πρωτίστως μία σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.

Η πρώτη δήλωση του Δημήτρη ως παίκτης της ομάδας μας:

 Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος του Βαφύρα! Η αποδοχή της πρότασης του coach Mike έγινε χωρίς ιδιαίτερο δισταγμό καθώς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια στα γήπεδα και είναι δεδομένο ότι θα έχουμε μία άψογη και ωφέλιμη συνεργασία. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει η τεχνογνωσία, υπάρχει αξιόλογος κορμός, υπάρχει ευχάριστο μπασκετικό κλίμα, οπότε πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!“.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This