Επιλογή Σελίδας

Έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή των κληρώσεων για τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας αλλά και το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (19.00), στην ιστοσελίδα της ένωσης “ανέβηκαν” οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας.

Στην Α’ κατηγορία, πέραν της γνωστής εδώ και καιρό αποχώρησης της 25ης Μαρτίου, δεν υπάρχουν εκπλήξεις και στην αφετηρία αναμένεται να βρεθούν 13 ομάδες. Συγκεκριμένα, οι Βατανιακός, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ατρόμητος, Αναγέννηση Κολινδρού, Δίας Δίου, Θερμαϊκός Κορινού, Ακαδημία Πλαταμώνα, Άρης Κοκκινοπλιτών, ΑΕ Καρίτσας, Αετός Καταλωνίων, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Αιγινιακός, Καλλιθεακός Καλλιθέας.

Στη Β’ κατηγορία, εκτός από την επίσης γνωστή συμμετοχή της 25ης Μαρτίου (θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Πιερικού που πέρυσι αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΜ), υπάρχουν δύο… απουσίες. Συγκεκριμένα, η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας ενώ δε δήλωσε συμμετοχή ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα.

Έτσι, οι ομάδες που θα αγωνιστούν στη Β’ κατηγορία είναι οι 25η Μαρτίου, ΑΕ Περίστασης, Απόλλων Λιτοχώρου, Πίνδος Άνω Αγιάννη, Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, Ελπίς Ανδρομάχης, Νέος Παμβρυακός, Εθνικός Κατερίνης, Απόλλων Ράχης, ΑΚαδημία Βατανιακός 1978, Ερμής Εξοχής.

Όσον αφορά στη Γ’ κατηγορία, σε σχέση με την περυσινή σεζόν, δεν υπάρχουν αποσύρσεις (με εξαίρεση τον Όλυμπο Βροντούς που ούτως η άλλως πέρυσι δεν αγωνίστηκε παρότι είχε δηλώσει συμμετοχή) ενώ αντίθετα υπάρχουν και τρεις ομάδες που επιστρέφουν στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Πιερίας. Ο λόγος γίνεται για την Ακαδημία 2006, τον Παύλο Μελά Κονταριώτισσας και τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη.

Έτσι, στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν οι Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, Ατρόμητος Κατερίνης Β’, Ακαδημία Γιώτσα, Κατερίνης FC, Αναγέννηση Σβορώνου, ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, Κεραυνός Μακρυγιάλου, Ταύρος Ελάφου, ΑΕ Κούκου, Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας, Ακαδημία 2006, Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη.

Να σημειωθεί ότι η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Τέλος, στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι παραπάνω ομάδες, όπως και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής από την Πιερία, δηλαδή Πιερικός, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και ΓΑΣ Σβορώνου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This