Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη Αρχοντίδη

Ο θρύλος του Golf, Tiger Woods, ανακοινώθηκε ως cover star στο επερχόμενο PGA Tour 2K23. Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε σε εξώφυλλο, ήταν πριν 10 χρόνια σε ανταγωνιστικό τίτλο της ΕΑ Sports.

Ο Woods μάλιστα θα είναι playable και στο παιχνίδι, ενώ συμμετείχε ως σύμβουλος στην ανάπτυξη του τίτλου με την ομάδα development.

Η 2Κ ανακοίνωσε την συμμετοχή του και την συνεργασία του το 2021. Η ΕΑ διατηρούσε τα δικαιώματα της άδειας του PGA τα προηγούμενα 25 χρόνια και πλέον προγραμματίζει το δικό της τίτλο PGA.

Η ΕΑ είχε λανσάρει περισσότερα από 16 παιχνίδια με τον Tiger Woods, μέχρι που οι δρόμοι των δύο χώρισαν το 2013. Μετά την ανακοίνωση της 2Κ, ο θρύλος του golf δήλωσε:

«Δεν είναι μόνο εξαιρετικό το να βρίσκομαι στο εξώφυλλο ενός video game, αλλά ο ρόλος του executive director που μου δώθηκε ήταν μοναδική ευκαιρία. Η 2Κ είναι ο τέλειος συνεργάτης για εμένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να συνεχίσω να έχω την επιρροή μου στο παιχνίδι και την κουλτούρα του golf πέρα από τις συμμετοχές μου στο PGA Tour».

Το PGA Tour 2K23 έχει προγραμματιστεί για λανσάρισμα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022. Αν οι παίκτες προπαραγγείλουν την special edition, θα έχουν τρείς ημέρες early access.

O τίτλος θα περιέχει 20 επίσημες περιοχές του PGA Tour, συμπεριλαμβανομένων των South Course of Wilmington Country Club, The Renaissance Club και St. George’s Golf and Country Club. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν και την δική τους περιοχή χρησιμοποιώντας το course designer.

Στο παιχνίδι θα έχουν συμμετοχή και άλλοι 14 golfers, όλοι playable στο λανσάρισμα. Μεταξύ αυτών θα είναι οι Justin Thomas, Lexi Thompson, Tony Finau, Lydia Ko, Collin Morikawa, Will Zalatoris και Brooke Henderson.

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν τον τίτλο θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν και ως Michael Jordan, ο οποίος είναι γνωστό πως είναι λάτρης του golf, ενώ θα είναι και στο εξώφυλλο του NBA 2K23. 

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This