Επιλογή Σελίδας

Για μία ακόμη χρονιά, ο Δημήτρης Παπακώστας θα φοράει τη φανέλα του Βαφύρα Stathis Ceramica, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η συμφωνία για την παραμονή του καλαθοσφαιριστή με την ομάδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου είναι γεγονός, κάτι που γνωστοποίησε ο Βαφύρας Stathis Ceramica με σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

Είναι ακόμα μία ανανέωση που ολοκληρώθηκε. Ο Δημήτρης Παπακώστας, θα είναι και την επόμενη σεζόν μαζί μας.

Ο δυναμικός σέντερ δηλώνει οπαδός της ομάδας μας αλλά και όσων συμβαίνουν σε αυτήν. Νιώθει καλά εδώ και αυτός είναι ο λόγος που τον βοηθά εύκολα να αποφασίζει πως θέλει να μείνει σε αυτή την οικογένεια.

Σύμφωνα με τον κόουτς Σαραπτσή χαρακτήρες σαν του Δημήτρη φτιάχνουν το κατάλληλο περιβάλλον για να υπάρχει σύμπνοια, όραμα και δυναμική μέσα στην ομάδα. Συν τα μπασκετικά του προσόντα τον καθιστούν ικανό να βοηθήσει τα μέγιστα την νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

“Ο Δημήτρης Παπακώστας και την επόμενη σεζόν θα είναι στο δυναμικό του Βαφύρας Stathis Ceramica. Παρά τις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, θέλησε να παραμείνει μαζί μας και να προσπαθήσει να βοηθήσει όσο μπορέσει. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός και να τα καταφέρει και στους δύο τομείς της καθημερινότητάς του”.

Η δήλωση του Παπακώστα:

“Ο Βαφύρας είναι η ομάδα μου. Εδώ έχω βρει την μπασκετική μου Ιθάκη. Εδώ χαίρομαι το μπάσκετ και έχω αγαπήσει ότι γίνετε μέσα στους κόλπους του. Ο Βαφύρας είναι η ομάδα που θέλω να παίζω!”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This