Επιλογή Σελίδας

Σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του Εδεσσαϊκού παραμένει ο Αλέκος Κούρτογλου. 

Στον Κατερινιώτη τεχνικό πιστώνεται αφενός η καλή πορεία των “πράσινων” πέρυσι και αφετέρου η… υπομονή του, να περιμένει τις εξελίξεις και να μην “κλείσει” σε άλλη ομάδα, ως το φινάλε του καλοκαιριού. 

Θα μπορούσε να αποτελέσει “συν” και η γνώση του ρόστερ, το οποίο όμως φαίνεται να αποδομείται και μάλλον η ιστορική ομάδα της Πέλλας θα οδηγηθεί σε “λίφτινγκ” και χτίσιμο σε νέες βάσεις (σταθερές για το ρόστερ ίσως αποτελέσουν οι Κυζιρίδης, Ουζούνης και Πούπης, αλλά τίποτα δεν υπάρχει δεδομένο για κανένα ως τώρα). 

Σημείο προβληματισμού είναι οτι θα αργήσει η έναρξη της προετοιμασίας (ίσως και Σεπτέμβρη) και οι δυσκολίες στα οικονομικά.

 Όλα τα παραπάνω διατηρούν τις επιφυλάξεις του Κούρτογλου, που την Κυριακή θα έχει πιθανότατα την κρίσιμη συνάντηση με τη διοίκηση των “τριαινοφόρων” και θα γίνει το ξεκαθάρισμα για το αν δώσουν τα χέρια για νέα συνεργασία ή εντέλει χωρίσουν οι δρόμοι τους.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ-ΠΡΟΥΝΤΣΗΣ

Από τους “πράσινους” αποχώρησαν και οι Εδεσσαίοι, Κώστας Τεντζέρης και Γρηγόρης Προύντσης, τερματοφύλακας και αμυντικός χαφ, που ήδη συζητούν με άλλες ομάδες.

Πηγή: Soccerpractor

Pin It on Pinterest

Shares
Share This