Επιλογή Σελίδας

Στην ομάδα των Τρικάλων Basket θα συνεχίσει την αθλητική του διαδρομή ο Αλέξης Ράπτης.

Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την θεσσαλική ομάδα και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά “γρανάζια” στη φετινή προσπάθεια της για άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ο Κατερινιώτης άσος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την Καβάλα, όπου είχε σημαντική συνεισφορά στην παραμονή στην Α2 με 9,2 πόντους και 6,6 ριμπάουντ.

Ο 42χρονος καλαθοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Πιερικό Αρχέλαο, ΑΕΚ Άργους, Φίλιππο Βέροιας, Παγκράτι, Εθνικό Πειραιά, Δούκα, Δόξα Λευκάδας, Καστοριά, Χαρίλαο Τρικούπη και Ελευθερούπολη.

Η ανακοίνωση

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσαν τα Trikala Basket, γεμίζοντας την ρακέτα με έναν ιδιαίτερα δυναμικό σέντερ, τον Αλέξη Ράπτη.
Ο πολύπειρος αθλητής έχει ύψος 2.02μ και διαθέτει μεγάλη πορεία σε ομάδες με πρωταγωνιστικο ρόλο στις κατηγορίες τους

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα, τις δυο προηγούμενες σεζόν κατέκτησε ισάριθμες ανόδους με Χαρίλαο Τρικούπη (10,5 π., 3,3 ριμπ.) και Καστοριά (6,5 π., 3,4 ριμπ.), ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Δόξα Λευκάδας, Δούκα, Εθνικό Πειραιά, Παγκράτι για τρεις σεζόν, Φίλιππο Βέροιας, ΑΕΚ Άργους και Πιερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε συμμετάσχει στο All Star Game 2011, παίρνοντας μάλιστα την 2η θέση στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Αλέξη….καλώς ήρθες στα Trikala Basket”.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "2022 TRIKALA BASKETBALL MFI JEVESSE Αλέξη... καλώς ήρθες!!!"

Πηγή φωτόγραφία: basketa.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This