Επιλογή Σελίδας

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Όλες οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής κατέθεσαν δήλωση.

Συγκεκριμένα, συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας δήλωσαν 13 σύλλογοι.

Αναλυτικά, είναι οι: Βατανιακός, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ατρόμητος, Αναγέννηση Κολινδρού, Δίας Δίου, Θερμαϊκός Κορινού, Ακαδημία Πλαταμώνα, Άρης Κοκκινοπλιτών, ΑΕ Καρίτσας, Αετός Καταλωνίων, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Αιγινιακός, Καλλιθεακός Καλλιθέας.

Όσον αφορά στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας επίσης δεν υπήρξαν εκπλήξεις, με εξαίρεση τη δήλωση συμμετοχής της 25ης Μαρτίου.

Όπως είναι γνωστό, η ομάδα της 25ης Μαρτίου ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας της, όμως τελικά θα παραμείνει ενεργή, αγωνιζόμενη στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25η Μαρτίου θα λειτουργήσει ως β’ ομάδα του Πιερικού και θα στελεχωθεί κυρίως από ποδοσφαιριστές που πέρυσι έπαιξαν στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εκτός της 25ης Μαρτίου, συμμετοχή δήλωσαν ακόμη οι: ΑΕ Περίστασης, Απόλλων Λιτοχώρου, Πίνδος Άνω Αγιάννη, Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, Ελπίς Ανδρομάχης, Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα, Νέος Παμβρυακός, Εθνικός Κατερίνης, Απόλλων Ράχης, ΑΚαδημία Βατανιακός 1978, Ερμής Εξοχής.

Το γεγονός της δήλωσης συμμετοχής δε συνεπάγεται και οριστική παρουσία κάθε ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας. Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετοχές θα οριστικοποιηθούν την παραμονή της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου.

Τέλος, όσον αφορά στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, με τα τωρινά δεδομένα δε θα υπάρχουν ομάδες που δε θα καταθέσουν δήλωση συμμετοχής. Αντίθετα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρχουν δύο και πιθανόν τρεις νέες συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας λήγει στις 17 Αυγούστου ενώ στις 25 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία για συμμετοχή στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This