Επιλογή Σελίδας


Η νέα, συναρπαστική σεζόν της Lega Serie A ξεκινά και η COSMOTE TV θα βρίσκεται και τη σεζόν 2022-23 σε κάθε γήπεδο για να μεταδώσει τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης με τα περισσότερα ντέρμπι στον κόσμο. 380 αγώνες, «βαριές φανέλες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Ρόμα, η Νάπολι, η Λάτσιο και μεγάλα ονόματα της μπάλας (Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Ρόμελου Λουκάκου, Πολ Πογκμπά, Άνχελ Ντι Μαρία κ.λπ.) αναμένεται φέτος να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους τηλεθεατές των καναλιών COSMOTE SPORT. Επιπλέον, σημαντικοί αγώνες της Lega Serie A θα είναι διαθέσιμοι και σε ποιότητα 4Κ μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

To άνοιγμα της 1ης αγωνιστικής θα αναλάβει η πρωταθλήτρια Μίλαν, η οποία θα υποδεχθεί το Σάββατο 13/8 στις 19.30 (COSMOTE SPORT 2HD) την Ουντινέζε. Την ίδια ώρα (19.30), η Αταλάντα θα επισκεφτεί την Σαμπντόρια (COSMOTE SPORT 3HD), ενώ στις 21.45, η Ίντερ τη Λέτσε (COSMOTE SPORT 2HD). Την Κυριακή 14/8 στη μάχη θα ριχτούν τα ζευγάρια Λάτσιο-Μπολόνια (19.30, COSMOTE SPORT 1HD) και Σαλερνιτάνα-Ρόμα (21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Η δράση της 1ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 15/8 με το ματς Ελλάς Βερόνα-Νάπολι (19.30, COSMOTE SPORT 2HD) και το Γιουβέντους-Σασουόλο, το οποίο θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD και παράλληλα σε 4Κ ποιότητα, μέσα από το COSMOTE SPORT 4K της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV (21.45).

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της COSMOTE TV περιλαμβάνει ποδοσφαιρικές μάχες και εκτός ιταλικών συνόρων, καθώς στα κανάλια της αυτή την εβδομάδα «παίζουν» ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Μπενφίκα, η Πόρτο, η Σάντερλαντ κ.α.

Οι επόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν απόψε τις υποχρεώσεις τους σε UEFA Europa League και UEFA Conference League, αντίστοιχα, με τους αγώνες ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου των διοργανώσεων.

Μετά την ισοπαλία (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Σλόβαν, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Μπρατισλάβα, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο UEFA Europa League. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 21.30 από το COSMOTE SPORT 1HD. 

O Παναθηναϊκός από την άλλη, μετά την εκτός έδρας ήττα (2-0), θα τα δώσει όλα προκειμένου να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Σλάβια Πράγας και να πάρει το «εισιτήριο» για τα play off του UEFA Europa Conference League (20.30, COSMOTE SPORT 2HD).

Μία ώρα πριν τη σέντρα των αγώνων, το έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο της COSMOTE TV θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτοντας καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη των ομάδων τους, μέσα από ειδική pregame εκπομπή. Με το σφύριγμα της λήξης, η σκυτάλη θα δοθεί σε postgame εκπομπή για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, την ανάλυση των παιχνιδιών και τα παραλειπόμενα.  

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων:
Πέμπτη 11/8
Ώρα
Αγώνας / Εκπομπή
Κανάλι
19.30
Pregame Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας
COSMOTE SPORT 2HD &
COSMOTE TV YouTube channel
20.30
Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας
COSMOTESPORT2HD
20.30
Pregame Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός
COSMOTE SPORT 1HD &
COSMOTE TV YouTube channel
21.30
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός
COSMOTE SPORT 1HD
22.30
Postgame Παναθηναϊκός – ΣλάβιαΠράγας
COSMOTESPORT 2HD
23.30
Postgame ΣλόβανΜπρατισλάβας – Ολυμπιακός
COSMOTESPORT 1HD
Liga Portugal Bwin

Το Σάββατο 13/8, για τη 2η αγωνιστική της Liga Portugal Bwin, η Μπενφίκα θα επισκεφτεί την Κάζα Πία (20.00, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ η Σπόρτινγκ θα υποδεχθεί τη Ρίο Άβε (22.30, COSMOTE SPORT 8HD). Την επόμενη μέρα (Κυριακή 14/8) στις 20.00, η Πόρτο θα παίξει εναντίον της Βιζέλα (COSMOTE SPORT 3HD).

Sky Bet EFL Championship

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Sky Bet EFL Championship θα ανοίξει με τη συνάντηση των ομάδων που εγκατέλειψαν στις αρχές του καλοκαιριού την Premier League και δεν έχουν υποστεί ήττα, έως τώρα. Ειδικότερα, για την 3η αγωνιστική, η Γουότφορντ θα υποδεχτεί την Μπέρνλι, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέντ Κομπανί (Παρασκευή 12/8, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD), η Κάρντιφ την Μπέρμιγχαμ (Σάββατο 13/8, 14.30, COSMOTE SPORT 3HD) και η Σάντερλαντ την ΚΠΡ (Σάββατο 13/8, 17.00, COSMOΤE SPORT 3HD).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This