Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer, η EA Sports θα ενοποιήσει την πρόοδο των παικτών του FIFA 23 στο Pro Clubs και sτο Volta. Το Pro Clubs είναι ένα ανταγωνιστικό 11v11 mode, όπου οι παίκτες ελέγχουν ένα ποδοσφαιριστή και ήταν πάντοτε ξεχωριστό από το Volta, που είναι ο πνευματικός διάδοχος της σειράς FIFA Street.

“Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε. Ανεξάρτητα αν παίζετε online με φίλους, η πρόοδος είναι κοινή και στα δύο modes”, τόνισε ο Richard Walz, game design director του Pro Clubs και του Volta.

“Το customisation είναι κάτι που έχουμε εφαρμόσει στο Volta εδώ και δύο χρόνια και από μέλη της κοινότητας του Pro Clubs, γνωρίζουμε ότι υπάρχει απαίτηση για customisation. Οπότε, το πάντρεμα των δύο και η δυνατότητα να περνάτε τον χρόνο σας σε οποιοδήποτε mode και να ξεκλειδώνετε επιλογές για customisation είναι ο τέλειος συνδυσμός”.

Έτσι λοιπόν οπουδήποτε και αν παίζετε, κερδίζετε Season points και Volta coins. Υπόψη ότι δεν είναι συμβατά όλα τα customisation items του Volta με το Pro Clubs.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PC, Google Stadia και Nintendo Switch.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This