Επιλογή Σελίδας

Του Βασίλη Σκουντή

Φαίνεται πως κάποιος το μαρτύρησε στον Μάικλ Τζόρνταν και αμ’ έπος, αμ’ έργον, κατά πως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι…

Τι του μαρτύρησαν του λεγάμενου;

Αυτό που λένε οι Σαλονικιοί, πως σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!

Αλλά, σαν τον Τζόρνταν έχει στη Χαλκιδική, καθόσον τέτοιες μέρες πριν από έναν χρόνο στα Νέα Μουδανιά αποτυπώθηκε η αφεντομουτσουνάρα του σε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι του καλλιτέχνη Ηλία Στύλου («Hayate»).

Αύγουστο του 2021 συνέβη αυτό στο πρώτο πόδι, Αύγουστο του 2022 ιδού ο Air αυτοπροσώπως στο τρίτο!

Θα πάρει και διαμονητήριο στο Άγιο Όρος

Εδώ και μερικές μέρες, λοιπόν, ο Μάικλ Τζόρνταν σουλατσάρει στη Χαλκιδική και κοντεύει να γίνει Αγιορείτης!

Το εννοώ αυτό διότι ο πιο αναγνωρίσιμος μπασκετμπολίστας του κόσμου που τυγχάνει να είναι και ο αθλητής με τη μεγαλύτερη περιουσία έχει ως βάση την Ιερισσό που βρίσκεται στην αρχή της χερσονήσου του Άθω και συν τοις άλλοις εκεί χορηγούνται τα διαμονητήρια σε όσους επιθυμούν να περάσουν στο Άγιο Όρος.

Η πληροφορία σχετικά με την επίσκεψη του Τζόρνταν στη Χαλκιδική είχε αρχίσει να κυκλοφορεί πριν από έναν μήνα, όμως άλλο να το ακούς και άλλο να τον βλέπεις!

Ο Τζόρνταν και η κουστωδία του ταξιδεύουν με μια πολυτελή θαλαμηγό και απολαμβάνουν τις ομορφιές της Χαλκιδικής σε όλες τις εκφάνσεις της.

Ο… πελάτης μας Μάτζικ Τζόνσον

Ο εξάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ βαδίζει στα χνάρια του άλλοτε βιωματικού αντιπάλου του, Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος περιδιαβαίνει την Ελλάδα τα τελευταία δυο καλοκαίρια, και μάλιστα δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συν τοις άλλοις, επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, τον Ιούνιο του 2021 είχε αποκαλύψει την εμπλοκή του στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Λέικερς.

Η πρώτη φορά το 1983

Μπορεί ο Μάτζικ να μας φορτώθηκε σαν… τσάμικος ταμπάκος (μετά και την επίσκεψη του τον Σεπτέμβριο του 2007 για εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ωστόσο και ο Τζόρνταν δεν πάει πίσω…

Τον ξεπέρασε μάλιστα, καθώς βρίσκεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα!

Ο νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς έσκασε μύτη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1983, ως ο ανατέλλων αστήρ του παγκοσμίου μπάσκετ, με την κολεγιακή ομάδα του Νορθ Καρολάινα που αγωνίσθηκε στα «Δημήτρια» της Θεσσαλονίκης και σε ένα επί πλέον ματς με την Εθνική ομάδα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Ο μήνας του μέλιτος το 2013

Η δεύτερη επίσκεψη του είχε τουριστικό και μάλιστα ιδιαιτέρως συναισθηματικό χαρακτήρα: τον Μάιο του 2013 διάλεξε την Ελλάδα για να περάσει τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του (29 Απριλίου) με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο.

Τότε ο Τζόρνταν και η σύζυγος του εθεάθησαν στη Μύκονο, στην Ύδρα και στις Σπέτσες, αλλά φαίνεται πως ο μαγνητισμός που τους ασκεί η Ελλάδα είναι αμάχητος!

Πριν από έναν χρόνο, στα τέλη Αυγούστου του 2021, ο θεωρούμενος ως G.O.A.T. είχε απολαύσει πάλι ένα μέρος των διακοπών του στις Κυκλάδες και επίσης στις δαλματικές ακτές (της Κροατίας) όπου έπλεε με to υπερπολυτελές γιοτ, Ο’ Pari, το οποίο μάλιστα σχεδιάσθηκε και ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα.

Πηγή: Sport 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This