Επιλογή Σελίδας

Στην ομάδα της Βέροιας “μετακομίζει” ο Φλορεντίν Μπουολί, ο οποίος μετά από δύο χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον Πιερικό.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός ξεκίνησε προχθές Δευτέρα 1 Αυγούστου μαζί με τους νέους του συμπαίκτες την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, συμμετέχοντας στην πρώτο προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και των συνεργατών του. 

bouoli-veroia

Ο Μπουολί με τη φανέλα του Πιερικού αγωνίστηκε σε 15 αγώνες τη σεζόν 2020-2021 στη Football League (9 βασικός), σκοράροντας 3 γκολ σε συνολικά 914 λεπτά.

Στην περυσινή χρονιά της Super League 2, έπαιξε σε 31 παιχνίδια, σημειώνοντας ένα τέρμα. 

17 φορές ξεκίνησε βασικός, αγωνιζόμενος συνολικά 1563 λεπτά.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, λοιπόν, διάβηκε όπως και ο συμπατριώτης του, Εμπουέλε, την πόρτα της εξόδου από τον Πιερικό, παρά τα όσα αντίθετα άφηναν να εννοηθούν “κύκλοι” της κατερινιώτικης ομάδας που έκαναν λόγο για… ανανέωση του ραντεβού τον Ιούλιο όταν τους αποχαιρετούσαν στα τέλη Μαΐου.

Ο Μπουολί είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής από το περυσινό ρόστερ της ΠΑΕ Πιερικός που σίγουρα δε θα είναι τη νέα χρονιά στην ομάδα της Κατερίνης έχοντας αποσυρθεί (Παντελιάδης) ή ανακοινωθεί από άλλον σύλλογο (Εμπουελέ – Επισκοπή), (Χαρτσιάς – Κόρινθος), (Κουκόλης – Πανδραμαϊκός).

Πηγή φωτογραφίας: verianet.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This