Επιλογή Σελίδας


Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του μεγάλου ραντεβού της Ελληνικής Ιππασίας για το φετινό καλοκαίρι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022 και οι Έλληνες ιππείς της υπερπήδησης εμποδίων βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.

Άγγελος Τουλούπης και Ιόλη Μυτιληναίου έκαναν αισθητή την παρουσία τους για μία ακόμη φορά φέτος σε διεθνείς αγώνες από την Πέμπτη 28 έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου, ο μεν Άγγελος στο CSI3*-W στο Szilvasvarad της Ουγγαρίας, η δε Ιόλη στο CSI2* στο Lier στο Βέλγιο.

Ο Άγγελος, που είναι στο Νο114 στην παγκόσμια κατάταξη, συμμετείχε με τον Lord Mexx σε αγώνισμα ύψους 1.50μ. όπου κέρδισε την δεύτερη θέση, αλλά και στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.50μ. όπου με οκτώ βαθμούς ποινής στο σύνολο των δύο γύρων κατέλαβε την έβδομη θέση.

O Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις για άλλη μία φορά στην κατηγορία των νέων ίππων 6-7 ετών. Μαζί με τον εξάχρονο Kannandillo κέρδισαν μία πρώτη και δύο τρίτες θέσεις.

Η Ελληνίδα αμαζόνα, που είναι στο Νο152 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε μέρος με τον Levis de Muze στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.45μ. και με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 44,26 κατέλαβε την τέταρτη θέση σε σύνολο εβδομήντα δύο αθλητών.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This