Επιλογή Σελίδας

Αύριο Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία του ο Αιγινιακός με αισιοδοξία, όνειρα και φιλοδοξίες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 με την “πρώτη” που έχει καθορισθεί στις 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”, υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Γιώργου Ντάμτσιου και των συνεργατών του.

Δοθείσης της ευκαιρίας σήμερα θα σας ταξιδέψουμε στο μακρινό 1985 όταν η ομάδα του Αιγινίου τέτοιο καιρό (τέλος Ιουλίου) έκανε την έναρξη της προετοιμασίας της, με την γνωριμία Διοίκησης-Τεχνικής ηγεσίας-Ποδοσφαιριστών, για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας -όπως και τώρα- κάτω από τις οδηγίες του Θεσσαλονικιού προπονητή Τάκη Χρυσανίδη, παλιάς μεγάλης δόξας της “χρυσής εποχής” του Απόλλωνα Καλαμαριάς που πριν μερικά χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Ο Αιγινιακός ανέκαθεν άρχιζε από τις πρώτες ομάδες τις προπονήσεις το καλοκαίρι, ενδεικτικό της οργάνωσης που πάντα υπάρχει στον σύλλογο.

Αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μία σύγκριση 37 χρόνια μετά θα διαπιστώσουμε με ικανοποίηση ότι ο τότε έφορος Ποδοσφαίρου Γιώργος Μηνούδης βρίσκεται ακόμα και σήμερα στο Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού. Ο Νίκος Μούμος τη συγκεκριμένη χρονιά ήταν ποδοσφαιριστής, ενώ φέτος Ταμίας του συλλόγου και ο Γιώργος Καρανικόλας τη δεκαετία του 1980 έως το 2012 ήταν ανταποκριτής σε αθλητικές εφημερίδες και εδώ και πολλά χρόνια μετέχει στο Δ.Σ. των Κυανολεύκων.

Φωτογραφικό αρχείο Γιώργου Καρανικόλα

01111

Ο Γιώργος Μηνούδης (δεύτερος από αριστερά . Και ο Γιώργος Καρανικόλας δεξιά του στον πάγκο του Αιγινιακού, της εποχής εκείνης.

02222

Ο Νίκος Μούμος ( αριστερά ) , συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρανικόλα για τον Αιγινιακό της περιόδου 1985-86.

03333

Ανταπόκριση του υπογράφοντα στην εφημερίδα ” Θεσσαλονίκη” , για την έναρξη της προετοιμασίας της Αιγινιώτικης ομάδας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This