Επιλογή Σελίδας


Η σπουδαία αθλητική διαδρομή της Έλενας Χατζηλιάδου έφτασε στο τέλος της. Η Κατερινιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα τατάμι, με τελευταία διάκριση την 5η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες του Μπέρμιγχαμ.

Στη συλλογή της 29χρονης καρατέκα ξεχωρίζει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαδρίτης το 2018 ενώ κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, το αργυρό στο Λιντς το 2016 και το χάλκινο στο Παρίσι το 2012. Επίσης, η Χατζηλιάδου ανέβηκε τρεις φορές στο βάθρο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατακτώντας δυο αργυρά μετάλλια το 2018 στο Νόβι Σαντ και το 2019 στη Γουαδαλαχάρα και ένα χάλκινο το 2021 στο Πόρετς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Η Έλενα Χατζηλιάδου αποχαιρετώντας τους φίλους και θαυμαστές της, είπε:

5η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες με εξαίσια εμφάνιση παρά τον τραυματισμό μου που μου επέτρεψε μόλις 8 ημέρες προπόνησης… και το τέλος της αθλητικής μου διαδρομής.

Ήταν ο τελευταίος μου χορός… μαχόμενη ανάμεσα στους οκτώ κορυφαίους καρατέκα του κόσμου.

Πολύ συναισθηματική ημέρα. Δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή, από τις αρχές μέχρι το τέλος.

Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια.

Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ.

Τώρα, μία άλλη διαδρομή θα ξεκινήσει, ως προπονήτρια, ως δημοσιογράφος, ως σύζυγος. Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που με περιμένουν να τα δοκιμάσω.

Γεια σας προς το παρόν και… θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Παράλληλα, η Χατζηλιάδου ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους βρέθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν στην… τελευταία παράστασή της στο τατάμι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δεν θα μπορούσα να έχω πιο ευτυχισμένο τέλος

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί για μένα, ειδικά αυτούς που δεν με γνώριζαν και με στήριξαν και όλους εσάς που μου δίνατε την ψυχική δύναμη να συνεχίζω να μάχομαι!

Το καλύτερο μετάλλιο είναι όταν κερδίζεις τις καρδιές του κόσμου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Έλενα Χατζηλιάδου

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΕΝΑ

την απόφασή της να ολοκληρώσει την καριέρα της στα τατάμι ανακοίνωσε η Έλενα Χατζηλιαδου.

Γεννημένη στις 29 Ιουλίου 1993 στην Κατερίνη, η Χατζηλιάδου θεωρείται μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες καρατέκα όλων των εποχών.

Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις της, ξεχωρίζουν τα τρία μετάλλια όλων των αποχρώσεων που κατέκτησε σε παγκόσμια πρωταθλήματα Γυναικών, χρυσό το 2018 στη Μαδρίτη, ασημένιο το 2016 στο Λιντς, χάλκινο το 2012 στο Παρίσι.

Επίσης, έχει κατακτήσει δύο ασημένια (2018 Νόβι Σαντ, 2019 Γουαδαλαχάρα) και ένα χάλκινο (2021 Πόρετς) σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Γυναικών

Σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού καράτε εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά αλλά και προσωπικά της βήματα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This