Επιλογή Σελίδας


Μετά τον Καναδά, οι κινητήρες της Formula 1 ανάβουν στην Ευρώπη, με την Cosmote TV να μεταδίδει όλη τη δράση του τριημέρου από 1 έως και 3 Ιουλίου, που θα έχει προορισμό τη θρυλική πίστα του Silverstone.

Το δέκατο grand prix της σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλα είναι ακόμη ρευστά όσον αφορά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, ο Max Verstappen (Red Bull) μετά από ακόμα μία εντυπωσιακή νίκη συνεχίζει να θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να δει πρώτος την καρό σημαία και στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συντονιστούν στο Cosmote Sport 5HD για να παρακολουθήσουν όλη τη δράση, από τις ελεύθερες δοκιμές, τις κατατακτήριες έως και τον αγώνα της Κυριακής, που θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και σε 4Κ ποιότητα από το κανάλι Cosmote Sport 4K. Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή Grand Prix (Κυριακή 3/7, 19:30, Cosmote Sport 5HD), η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της Cosmote TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ από τα κορυφαία πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ημέρα Event Ώρα
Παρασκευή 1/7 2ες Ελεύθερες Δοκιμές 17:50
Σάββατο 2/7 3ες Ελεύθερες Δοκιμές 13:50
Κατατακτήριες Δοκιμές 16:50
Κυριακή 3/7 Αγώνας 17:00

Pin It on Pinterest

Shares
Share This