Επιλογή Σελίδας


Μετά την άδικη πτώση της ομάδας μπάσκετ του “ΓΑΣ Αιγινιακός” από τη Β’ Εθνική κατηγορία στην παράταση του τελευταίου αγώνα στον Λαγκαδά και αφού προηγήθηκε μια άνευ προηγουμένου συγκυρία μιας και ο Αιγινιακός έχασε στην Καλαμάτα (3η παράταση,  ευνοούμενος της υπόθεσης σωτηρίας ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς λίγες αγωνιστικές μετά η ομάδα από τη Μεσσηνία αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Έτσι, ο Βόλος παρέμεινε στην κατηγορία, παίρνοντας τη νίκη στα “χαρτιά “.


Η ομάδα μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με προπονητή τον ικανότατο  Δημήτρη Γεροφώτη που ερχόμενος από το Πανόραμα παρουσίασε αξιόλογο έργο. Ενώ πολλοί θα είχαν  πιστέψει ότι θα αρχίσει μια καθοδική πορεία, έγινε το ακριβώς αντίθετο αφού ο Αιγινιακός πρωταγωνίστησε για την επάνοδο και τελικά μετά από μια εξαιρετική χρονιά τερμάτισε τέταρτος (πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αίας Ευόσμου) . 

Το ρόστερ συνέθεταν έμπειροι παίκτες παλιοί όπως οι Αποστόλης Δένης, Πασχάλης Βουλτσίδης,  Δημήτρης Στυλιανίδης, Γιάννης Καικλής και ο νεαρός Χρήστος Μελίδης, οι νεαποκτηθέντες Βασίλης Ηλιάδης,  Τρύφων Μιχαηλίδης,  Κώστας Χρυσοχού, Παπαοικονόμου Παναγιώτης,  Δάγκας Δημήτρης κ. α .

Φωτογραφικό αρχείο Γιώργου Καρανικόλα

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα

Στη φωτoγραφία ο Αιγινιακός της περιόδου 2007-08. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Ιωσηφίδης, Δένης, Δάγκας, Βουλτσίδης, Μελίδης, Μιχαηλίδης.

Καθήμενοι από αριστερά: Ηλιάδης, Στυλιανίδης, Καικλής, Χρυσοχού, Παπαοικονόμου

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This