Επιλογή Σελίδας


Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν ξεκινούν σε περίπου τρεις εβδομάδες και η Cosmote TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τις μάχες των Ερυθρόλευκων στο πλαίσιο του 2ου Προκριματικού Γύρου του UEFA Champions League, καθώς και όλα τα φιλικά προετοιμασίας του Ιουλίου.

Ο δρόμος προς τα αστέρια

Το Cosmote Sport 1HD θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά και τις δύο αναμετρήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα. Το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων έχει οριστεί για την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 20:00 στο Ισραήλ, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 22:00, στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Πριν την έναρξη και μετά την ολοκλήρωση και των δύο αγώνων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μακάμπι Χάιφα, το έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο της Cosmote TV θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα, τα παραλειπόμενα των δύο αναμετρήσεων και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μέσα από τις pregame και postgame εκπομπές.

Σε περίπτωση πρόκρισης, οι Ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στον 3ο Προκριματικό Γύρο του UEFA ChampionsLeague, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αγωνιστούν στον 3ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του UEFA ChampionsLeague:

Τετάρτη 20/7 Εκπομπή Pregame Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1HD, 19:15
Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1HD, 20:00
Εκπομπή Postgame Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1HD, 22:00
Τετάρτη 27/7 Εκπομπή Pregame Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα Cosmote Sport 1 HD, 21:00
Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα Cosmote Sport 1HD, 22:00
Εκπομπή Postgame Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα Cosmote Sport 1HD, 00:00

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ιουλίου

Πριν την πρώτη επίσημη εμφάνιση για τη σεζόν 2022/23, ο Ολυμπιακός θα δώσει, μέσα στον Ιούλιο, τρία δυνατά φιλικά με Αρμίνια Μπίλεφελντ, Σάλτσμπουργκ και Άλκμααρ.

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Αρμίνια Μπίλεφελντ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 16:30. Θα ακολουθήσει ο αγώνας με την Σάλτσμπουργκ το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 16:30, με το τελευταίο τεστ απέναντι στην Άλκμααρ, να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 20:30. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 1HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:

Παρασκευή 1/7 Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1HD, 16:30
Σάββατο 2/7 Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1HD, 16:30
Σάββατο 9/7 Ολυμπιακός  Άλκμααρ Cosmote Sport 1HD, 20:30

Pin It on Pinterest

Shares
Share This