Επιλογή Σελίδας


Έκανε το 2 στα 2 στο Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Viktorija Tomova με 6-4, 6-3 και μπήκε χωρίς να έχει χαμένο σετ στον 3ο γύρο του τουρνουά.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη και στο ταμπλό, θα επιστρέψει στον 3ο γύρο του βρετανικού Grand Slam μετά από 3 χρόνια και συνολικά θα παίξει για 3η φορά, μετά το 2018 και το 2017.

Θα προσπαθήσει να προκριθεί στον 4ο γύρο του Wimbledon για 1η φορά στην καριέρα της και έχει μια καλή ευκαιρία για να τα καταφέρει, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή την Tatjana Maria από τη Γερμανία, που κέρδισε νωρίτερα σήμερα την Sorana Cirstea με 6-3, 1-6, 7-5.

Η Σάκκαρη πέτυχε 22 winners σήμερα, ενώ έκανε και 27 αβίαστα λάθη. Κατάφερε να σώσει τα 3 από τα 4 break points που αντιμετώπισε και έχασε μόνο μια φορά το σερβίς της, νωρίς στο 1ο σετ, όταν έχασε προβάδισμα με break από το 2-1 και ισοφαρίστηκε σε 2-2.

Στη συνέχεια έκανε αμέσως νέο break και προηγήθηκε με 4-2, για να κρατήσει τα ηνία έως το τέλος του σετ και να το κατακτήσει με 6-4. Και στο 2ο σετ η Μαρία έκανε break στο 3ο game και προηγήθηκε με 2-1. Αυτή τη φορά έσβησε break point για να κάνει το 3-1, ενώ στο επόμενο game έχασε διπλό break point για να πάρει το double break.

Η Tomova αντιστάθηκε σθεναρά και κρατήθηκε κοντά στην Ελληνίδα μέχρι το τέλος, η Μαρία όμως έκανε το double break στο 9ο game, για να ολοκληρώσει το ματς μετά από ένα μεγάλο game σε διάρκεια και στο 5ο της match point, έπειτα από 76 λεπτά παιχνιδιού.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This