Επιλογή Σελίδας

Η αδέκαστη και αμερόληπτη κριτική επιτροπή (σ.σ. μέχρι αποδείξεως του εναντίου, είπαμε…) επιλέγει, μετά από πολυήμερη ενδελεχή μελέτη και διαβούλευση, το TOP-5 των “Γκολ της χρονιάς” στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας, για την περίοδο 2021-22, από την ιστορική, πλέον, viral λίστα των 20! (σ.σ. για την ακρίβεια κι ένα 21 -γκολ φάντασμα- του ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσιβαλίδη, της Πίνδου Άνω Αγιάννη, που ακόμα το… στέλνει, γιατί άραγε;!)

Την τριμελή επιτροπή, που αποτελείται από… πέντε άτομα (σ.σ. Βαμβακούλα, total respect) και απαρτίζουν (από αριστερά) οι: Μάκης Θεοχάρης, Πέτρος Κεραμιδάς και Σάββας Ταταρίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), την είχαμε ενημερώσει έγκαιρα ότι θα χρειαστούμε εκλογίκευση, επαρκή αιτιολόγηση και επιχειρηματολογία για το κάθε γκολ από το 5 μέχρι το 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΤΟP5 της επιτροπής, δε σχετίζεται με την κατάταξη από το 1 μέχρι το 20, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κοινού στην ιστοσελίδα (σ.σ. πάνω από 9.000 ψήφοι σε λίγες μόνο ημέρες) αλλά και από τον αριθμό των προβολών που συγκέντρωσε το κάθε γκολ (σ.σ. πάνω από 150.000 προβολές συνολικά, σε ένα ακατάρριπτο ρεκόρ), σε μία ακόμη πανελλαδική κατάταξη η σειρά της οποίας δε σταματάει να μεταβάλλεται ποτέ! (σ.σ. η πρώτη τριάδα, πάντως, Λεσάι, Μανίκας & Μυρτολάρι, παραμένει αμετάβλητη από την αρχή, με ασφαλή διαφορά από τους υπόλοιπους)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This