Επιλογή Σελίδας


Έκαναν την προσπάθειά τους στον προκριματικό των Καταδύσεων από Τραμπολίνο 3μ οι δύο Έλληνες εκπρόσωποι Θανάσης Τσιρίκος και Θεόφιλος Αυθίνος στην πρεμιέρα τους στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, τη Δευτέρα (27/6), αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον απογευματινό ημιτελικό (προκρίνονταν οι 18 πρώτοι).

Ο Θανάσης Τσιρίκος βαθμολογήθηκε για υο σύνολο των βουτιών του με 322,85 β. και κατέλαβε την 37η θέση του προκριματικού και ο Θεόφιλος Αυθίνος με 312,30 και κατετάγη 39ος.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό των 3 μ. πήρε ο Κινέζος Γουάνγκ με 492,00 β., τη δεύτερη ο Βρετανός Λόγκερ με 457,80 β. και την τρίτη ο άλλος Κινέζος, ο Κάο, με 418,55 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ο επόμενος αγώνας των δύο καταδυτών μας είναι η συμμετοχή τους στο προκριματικό του 1 μ. Τραμπολίνο, την Πέμπτη (30/6) στις 13:00.

Ο Θεόφιλος Αυθίνος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: “Μπορούσα πολύ καλύτερα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Είναι το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα και συλλέγω εμπειρίες. Πιστεύω πως θα έχω καλύτερη απόδοση στο επόμενο αγώνισμα”.

Ο Θανάσης Τσιρίκος είπε από την πλευρά του: “Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν μια καλύτερη θέση. Συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα αγωνίσματα”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This