Επιλογή Σελίδας


Ένας τραυματισμός στο γόνατο στέρησε τη δυνατότητα από την Έλενα Χατζηλιάδου να λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες. Η Κατερινιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στην απουσία της, θέλοντας να ευχηθεί τα καλύτερα στην ελληνική αποστολή ενώ έκανε και ειδική αναφορά στη νεαρή πρωταθλήτρια Μαρία Στόλη, η οποία επίσης δεν κατόρθωσε να δώσει το παρών στη διοργάνωση.

Η ανάρτηση της Έλενας Χατζηλιάδου:
Πέρασαν 4 χρόνια από τους τελευταίους Μεσογειακούς αγώνες , στους οποίους είχα κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Εκείνη την ημέρα την θυμάμαι σαν χθες, διότι άλλαξε όλη μου την ζωή ☺️
Επειδή έλαβα αρκετά μηνύματα….έχω συμμετέχει ήδη σε 2 Μεσογειακούς αγώνες και επειδή τον προηγούμενο μήνα υπέστη έναν τραυματισμό στο ήδη ταλαιπωρημένο μου γόνατο επέλεξα να ενημερώσω την ομοσπονδία μου να μην συμμετέχω με λιγοστή προετοιμασία και με κίνδυνο υποτροπής και να δώσω αυτήν την ευκαιρία σε κάποιον άλλον αθλητή που θα επέλεγε, διότι οι θέσεις για τους αθλητές του καράτε ήταν περιορισμένες μόνο στις 6 θέσεις.
.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες αθλητές καλή επιτυχία σε αυτήν την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!
Εγώ νοιώθω πολύ ευλογημένη για όλες τις ευκαιρίες που κάποιες μου δόθηκαν, κάποιες έχασα, άλλες μου τις έκοψαν και τις περισσότερες τις δημιούργησα μόνη μου!
Ο πρωταθλητισμός είναι ένα μεγάλο σχολείο που εκτός από την δόξα και τα μετάλλια , αν έχεις την ευλογία μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος!
Και ευχαριστώ τους γονείς μου και τον θεό για όλα αυτά τα μαθήματα και την Σοφία που πιστεύω πως έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια , κάτι που φυσικά δεν σταματάει ποτέ και αυτό είναι ακόμα πιο όμορφο!
Αυτά τα λόγια θα ήθελα να τα αφιερώσω στην αγαπημένη μου αδερφούλα Μαρία Στόλη, η οποία δυστυχώς δεν βρίσκεται εκεί.
Καμία φορά χάνουμε κάτι, το οποίο εκείνη την στιγμή νοιώθουμε ότι χάσαμε τα πάντα, ωστόσο στην πορεία ανακαλύπτεις πως αυτή η χαμένη ευκαιρία εάν καταφέρεις να την κάνεις δύναμη σου είναι αυτή που θα σου δώσει αφθονία στιγμών δόξας και ευγνωμοσύνης που αυτό συνέβη τότε.
Πάντα δίπλα σου, βράχος 🖤
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This