Επιλογή Σελίδας


Με μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση, στον τελικό του Highlight και την κατάληψη της 6ης θέσης, ολοκλήρωσε την εξαιρετική συμμετοχή της στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η Εθνική ομάδα μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, το απόγευμα του Σαββάτου (25/6).

Η Ελλάδα, με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς και Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου) εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της με θέμα “το υπέροχο ελληνικό πνεύμα και η ψυχή” και βαθμολογήθηκαν με 87,2333 β., που την έφερε 6η (την ξεπέρασε η ομάδα των ΗΠΑ σε σχέση με τον προκριματικό).

Η Ουκρανία κατέκτησε το χρυσό με 95,0333 β., η Ιταλία το ασημένιο με 92,2667 β. και το χάλκινο η Ισπανία με 91,9333 β.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η πιο πετυχημένη ελληνική αποστολή Καλλιτεχνικής Κολύμβησης σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιστρέφει αύριο Κυριακή (26/6) στις 9:30 το πρωί στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τις αποσκευές της πολύ “βαριές” και λαμπερές, καθώς μεταφέρουν τα δύο ιστορικά χάλκινα μετάλλια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό και στο Ελεύθερο Σόλο, αλλά και τις υπόλοιπες διακρίσεις με ιδιαιτέρως τιμητικές θέσεις στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα: Την 4η θέση στο Κόμπο, την 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό, την 6η θέση στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου, την 6η θέση στο Highlight και την 8η στο Ελεύθερο Ομαδικό.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This