Επιλογή Σελίδας

ΒΑΤΤLEGOAL στο BATTLENET3D

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, ώρα 20:00

Τοp 20 «Γκολ της χρονιάς» στο Ερασιτεχνικό!

VIRAL Final Countdown από το 20 μέχρι το 1

Plus Kριτική επιτροπή με τους χρυσούς σκόρερ στα 11 μέτρα

Γιατί «Πρωτάθλημα σαν το τοπικό (Πιερίας) κανένα»

Για πρώτη φορά πανελλαδικά ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής παίρνει τη θέση που του αξίζει και μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων, με αιτία κι αφορμή την “talk of the town” Top-20 λίστα με τα «Γκολ της χρονιάς», από το 20 μέχρι το 1, της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, σε μία ανατρεπτική εκδήλωση στον πολυχώρο BATTLENET3D στην Κατερίνη, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στις 20:00 η ώρα!

Η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας… και όχι μόνο, το KateriniSport.gr, με υπερηφάνεια και τιμή, αναλαμβάνει τον ρόλο του διοργανωτή, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας (μέχρι στιγμής οι ψήφοι αγγίζουν τις 10.000), προσφέροντας, παράλληλα, την… ηλεκτρική καρέκλα του κριτή, σε πραγματικό χρόνο, στους αμερόληπτους (σ.σ. μέχρι αποδείξεως του εναντίου), Πέτρο Κεραμιδά, Μάκη Θεοχάρη και Σάββα Ταταρίδη, για να αναδείξουν το δικό τους ΤΟP-3, με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία κι εκλογίκευση παρακαλούμε και τις δικές σας ενστάσεις φυσικά box to box (σ.σ. κοινώς ροντέο και “viral της χρονιάς” Νο…, έχουμε σταματήσει προ πολλού να μετράμε!).

Όλα αυτά μαζί με την ιντερνετική playlist κατάταξη από την αρχή της χρονιάς, που αριθμεί μέχρι στιγμή σχεδόν 150.000 προβολές συνολικά, σε ένα ασύλληπτο ρεκόρ που θα διαρκέσει αιώνες! (σ.σ. εντάξει, την επόμενη χρονιά θα το ξεπεράσουμε!)

Άλλωστε, «Πρωτάθλημα σαν το Τοπικό (Πιερίας) κανένα…»

Υ.γ1. Όποιος ποδοσφαιριστής, προπονητής, φίλαθλος ή οπαδός, λείψει, θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με ποινή… δύο αγωνιστικών!

Υ.γ2. Ναι, είστε καλεσμένοι όλες και όλοι, με την αυστηρή προϋπόθεση ότι αγαπάτε παθολογικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ή λατρεύετε να το μισείτε, είτε παίζετε είτε όχι, είτε είστε στη λίστα είτε όχι, ακόμη κι αν είστε… διαιτητές, πρόεδροι ή παράγοντες… (σ.σ. προκλητικό;)

Υ.γ3. Αν προσθέσετε τα καθαρά ποτά, το εξαιρετικό menu, την επιλεγμένη μουσική από τη διεθνή σκηνή και την υψηλής αισθητικής καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του BΑΤΤLENET3D, αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για full package event, μεγαλύτερο από της… συνδρομητικής τηλεόρασης!

Δεν υπογράφει κανείς για να γλιτώσουμε το… αυτόφωρο!
KateriniSport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This