Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ήταν η αγωνιστική περίοδος 1995-96 στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, όταν σε ηλικία 14 ετών έκανε το ντεμπούτο στον Αιγινιακό ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που καθιερώθηκε αμέσως όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στη συνείδηση όλων όσων τον είδαν αγωνιζόμενο στη συνέχεια .

Πρόκειται για τον Νίκο Παππά που γεννήθηκε το 1981 και έως και σήμερα το πλούσιο “ποδοσφαιρικό οδοιπορικό” του παραμένει ενεργό και αξιοζήλευτο.

Έπαιξε κατά σειρά σε Αιγινιακό (Α’ κατηγορία Πιερίας και Δ’ Εθνική), Πιερικό ( Β’ Εθνική κατηγορία), Λύκοι ( Γ’ Έθνική κατηγορία επαγγελματική), Εθνικό Κατερίνης (Γ’ Εθνική κατηγορία επαγγελματική) και σε αρκετές ομάδες της Πιερίας όπως: ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Άρης Κοκκινοπλιτών, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και από πέρυσι στην ομάδα που αναδείχθηκε, τον Αιγινιακό. Ακόμη, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Παίδων της χώρας μας .

Ας επιστρέψουμε στο ξεκίνημα του που ήταν ιδανικό πέρα για πέρα καθώς στην πρώτη χρονιά στον αιγινιώτικο σύλλογο γρήγορα έγινε αναντικατάστατο στέλεχος. παρά τη μικρή ηλικία του, αφού μόλις στα 14 του φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Αιγινιακού.

Μάλιστα η παρθενική του παρουσία συνοδεύτηκε με το ακατάρριπτο ρεκόρ που σημείωσε η ομάδα του Σωτήρη Χατζηγιοβάνακη, ανεβαίνοντας αήττητη στη Δ’ εθνική κατηγορία (25 νίκες και 5 ισοπαλίες).

IMG_20210808_190949

Φωτογραφικό αρχείο Γιώργου Καρανικόλα

Η αήττητη ομάδα του Αιγινιακού της περιόδου 1995-96 . Ο Νίκος Παππάς καθήμενος στο άκρο δεξιά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This