Επιλογή Σελίδας


Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του στο 250άρι της Μαγιόρκας ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε του Ilya Ivashka με 6-4, 6-4 σε 1 ώρα και 23 λεπτά αγώνα.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, πήρε μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά του Mallorca Championships και συγχρόνως συνδύασε με μια καλή εμφάνιση το ντεμπούτο του στο τουρνουά της Μαγιόρκας, όπου αγωνίζεται για 1η φορά.

Δεν αντιμετώπισε κανένα break point στο παιχνίδι ο Στέφανος, ο οποίος πέτυχε 7 άσους, κέρδισε τους 29 από τους 34 πόντους στα πρώτα του σερβίς (85%) και τους 14 από τους 19 στα δεύτερα (74%), για να κάνει την ίδια ώρα και 2 φορές break στο σερβίς του Λευκορώσου τενίστα, μια στο 7ο game του 1ου σετ (4-3) και άλλη μια στο 1ο του 2ου (1-0).

Στα προημιτελικά του Mallorca Championships, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Marcos Giron, που νωρίτερα κέρδισε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι κόντρα στον συμπατριώτη του, Mackenzie McDonald, με 4-6, 7-6 (5), 6-4.

Θα είναι η 3η φορά που θα αντιμετωπίσει τον Giron ο Τσιτσιπάς, ο οποίος τον είχε κερδίσει και στις 2 προηγούμενες συναντήσεις τους, με πιο πρόσφατη την επικράτησή του με 2-0 σετ φέτος στο Ακαπούλκο.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This