Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ 18 και 19-6-2022 στην πόλη των Ιωαννίνων, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π),την οποία διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Γ.Σ της ΠΕΠΠ, διεξήχθη στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου EPIRUS PALACE, με την παρουσία αντιπροσώπων των κατά τόπους συνδέσμων από όλη την Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των συνδέσμων είναι σαράντα ένας (41) και παραβρέθηκαν με 2 εκπροσώπους οι σαράντα (40).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από τον Σ.Π.Π ΠΙΕΡΙΑΣ, έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος Στέλιος Καλαϊτζίδης (κατέχει και το αξίωμα του Ταμεία της ΠΕΠΠ και παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου έτους όπως και τον προϋπολογισμό του επομένου), καθώς και ο Αντιπρόεδρος του συνδέσμου, Παναγιώτης Παρασίδης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σκοπός της ετήσιας ΓΣ, αποτέλεσε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της δύσκολης ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε, αφού είναι σε όλους γνωστά τα προβλήματα που δημιούργησε ο Covid-19 στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε ομόφωνη έγκριση των απολογισμών, τονίστηκαν οι δημιουργικές ενέργειες της ΕΕ/ ΠΕΠΠ, που είχαν να κάνουν εκτός των άλλων με την διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων της δύσκολη περίοδο του Lock Down με την διαδικτυακή βοήθεια (Οπτική και δια ζώσης), αλλά και οι καίριες παρεμβάσεις της Π.Ε.Π.Π στην ομαλή πραγματοποίηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην εν λόγω περίοδο.

Την Κυριακή 19/6 πραγματοποιήθηκε συζήτηση επί των αλλαγών που επιβάλλονται από την UEFA και κατ’ επέκταση από την ΕΠΟ, αναφορικά με τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στα καταστατικά λειτουργίας της ΠΕΠΠ, των Συνδέσμων, αλλά και των Αθλητικών ομάδων-σωματείων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This