Επιλογή Σελίδας


Πολύ ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα ανέβηκαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού του 19ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, το απόγευμα της Τρίτης (21/6).

Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 5η θέση, την καλύτερη που έχει πάρει ποτέ στο συγκεκριμένο αγώνισμα στην ιστορία της σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η ομάδα μας με τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους που είχε το θέμα “γάτες” και βαθμολογήθηκε με 87,2261 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κίνα με 94,7202 β., το ασημένιο η Ιαπωνία με 92,2261 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 91,0191. Η 4η Γαλλία συγκέντρωσε 88,3558 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού στο Τεχνικό Ομαδικό ΕΔΩ.

ΚΑΡΙΩΡΗ: “ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ”

Η Δανάη Καριώρη, μέλος της ομάδας που πέτυχε αυτή τη νέα διάκριση για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση, έχει γενέθλια σήμερα, καθώς κλείνει τα 20 της χρόνια και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: “Σίγουρα είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί η Ελλάδα δεν έχει ξανακερδίσει ποτέ τόσο υψηλή 5η θέση στο αγώνισμα του Ομαδικού σε Παγκόσμιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες και εγώ ακόμα περισσότερο, αφού αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου. Η Ελλάδα μπαίνει στις παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος και μπορεί να διεκδικήσει και μετάλλιο. Είμαστε δεμένες σαν ομάδα και θα συνεχίσουμε τη σκληρή και μεθοδική δουλειά”.

Αύριο Τετάρτη (22/6) αγωνίζονται, το πρωί στις 11:00 η Εθνική μας ομάδα στον προκριματικό του Ελεύθερου Ομαδικού και το απόγευμα στις 17:00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο, όπου διεκδικεί μετάλλιο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This