Επιλογή Σελίδας


Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της στο Eastbourne International η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε από την Anhelina Kalinina με 3-6, 7-5, 6-4 και αποχώρησε νωρίς από το ταμπλό του Ίστμπουρν.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και “έσπασε” 2 φορές το σερβίς της Ουκρανής στο 1ο σετ, στο 5ο (3-2) και στο 9ο game, για να κατακτήσει το 1ο σετ με 6-3. Δεν κινδύνεψε με break point σε κανένα service game της σ’ αυτό το σετ η Ελληνίδα.

Στο 2ο σετ ωστόσο τα πράγματα ήταν από νωρίς διαφορετικά, με την Kalinina να σώζει ένα break point στο 1-2, 30-40 και να κάνει break στο αμέσως επόμενο game, για να προηγηθεί με 3-2 και εν συνεχεία με 4-2.

 

Και στο 3ο σετ οι δυο παίκτριες αντάλλαξαν από ένα break, νωρίς αυτή τη φορά, με την Ουκρανή να προηγείται με 2-1 και τη Σάκκαρη να ισοφαρίζει αμέσως. Στη συνέχεια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε από το 2-2, 15-40 και κράτησε το σερβίς της για το 3-2.

Η Kalinina ωστόσο παρέμεινε πολύ δυνατή από τη γραμμή του σερβίς, δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα στο υπόλοιπο του αγώνα και στο 9ο game έκανε το καθοριστικό break, για να προηγηθεί με 5-4 και να τελειώσει τον αγώνα στο σερβίς για το 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 8 λεπτά παιχνιδιού.

Η Kalinina είχε παίξει και χθες στο Ίστμπουρν, αποκλείοντας την φορμαρισμένη Sorana Cirstea για να προκριθεί στον 2ο γύρο. Με τη σημερινή νίκη της κέρδισε επάξια μια θέση στις “16” καλύτερες του τουρνούα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νο.16 του ταμπλό, Yulia Putintseva.

Η Σάκκαρη θα αφήσει το Ίστμπουρν για το Λονδίνο, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το μεγάλο ραντεβού του Wimbledon, με την Ελληνίδα να είναι στο Νο.5 του ταμπλό.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This