Επιλογή Σελίδας


Η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΙΠ, συνέπεσε με το δυστυχές γεγονός της απώλειας του πνευματικού του ηγέτη, Αλέκου Τσιώτσιου.

Ο Αλέκος Τσιώτσιος ανήκει στους σημαντικότερους παράγοντες στην Ιστορία του Ερασιτέχνη Πιερικού, τον οποίο υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση.


Συνέδεσε το όνομά του με την λαμπρή πορεία του μπασκετικού Πιερικού της δεκαετίας του ’70, καθώς τον Απρίλιο του ’82 οδήγησε την ομάδα στην μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διάκρισή της, την άνοδό της στην Α’ Εθνική. Για την σημαντική αυτή επιτυχία, καθώς και για την συνολικότερη προσφορά του στο άθλημα, ο Αλέκος Τσιώτσιος δίκαια χαρακτηρίστηκε ως ο «Πατριάρχης» του Πιερικού μπάσκετ.

20220612_Alekos.jpg

Από σήμερα νιώθουμε ορφανοί καθώς ο Αλέκος είναι ο Πατέρας μας και ο ακρογωνιαίος λίθος του οικοδομήματος του ΣΦΙΠ. Συμμετείχε σε όλες τις θεσμικές διεργασίες του Συλλόγου μας, προήδρευσε των Γενικών Συνελεύσεων και ήταν παρών σ’ όλες τις κρίσιμες αποφάσεις.

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ ομόφωνα αποφάσισε να παρευρεθεί δια αντιπροσωπείας των μελών του στην αυριανή εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στον Ι.Ν. του Αγίου Μηνά Νάουσας, γενέτειρας του εκλιπόντος, στις 12 το μεσημέρι.

Κατερίνη 12 Ιουνίου 2022

Το ΔΣ του Σ.Φ.Ι.Π.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This