Επιλογή Σελίδας

Η κοινή πορεία του ΓΑΣ Σβορώνου με τον Γιάννη Βαρβούτη ολοκληρώνεται καθώς η ομάδα του Σβορώνου γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον 47χρονο προπονητή.

Ο Βαρβούτης ανέλαβε τις τύχες του ΓΑΣ Σβορώνου στις 15 Φεβρουαρίου αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κωνσταντινίδη και συμβάλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (18-1 γκολ).

Στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας η ομάδα του Σβορώνου με προπονητή τον Γιάννη Βαρβούτη είχε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στον τελικό (στα πέναλτι από τον Βατανιακό) με γκολ 12-5.

Όσον αφορά στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο Βαρβούτης πανηγύρισε 3 νίκες ενώ είχε 1 ισοπαλία και 2 ήττες με συνολικά γκολ 13-6.

Η ανακοίνωση των Σβορωνιωτών:

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Γ.Α.Σ Σβορώνου ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Βαρβούτη Γιάννη.

Ο Γιάννης Βαρβούτης συνεργάστηκε με την ομάδα μας σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, δείχνοντας ευσυνειδησία και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στόχων μας! Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για τους 4 μήνες που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και συνεισέφερε τα μέγιστα τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ευχόμαστε στον φίλο, Γιάννη Βαρβούτη, επιτυχημένη ανέλιξη στην καριέρα του, καθώς και τα καλύτερα στην προσωπική του ζωή!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This