Επιλογή Σελίδας

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θέλει να εκφράσει τα Συγχαρητήρια προς όλα τα μέλη και το προσωπικό της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς επίσης τα μέλη των Επιτροπών της ΕΠΣ Πιερίας, τους που με την συνεχή και αντικειμενική προσπάθεια τους αναβαθμίζουν κάθε χρόνο, το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Στην προσπάθεια τους αυτή, έχουν συμπαραστάτες φυσικά και τους Διαιτητές του Συνδέσμου Πιερίας, και τους αξίζουν Συγχαρητήρια, που κάθε χρόνο και περισσότερο, φροντίζουν να περνάνε απαρατήρητοι και με τον τρόπο αυτό βάζουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Τα συγχαρητήρια μας και στους Παρατηρητές που βοηθούν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Θα θέλαμε να επίσης να συγχαρούμε όλες τις ομάδες του νομού μας και τα αναπτυξιακά τους τμήματα (φιλάθλους, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές) για την προσπάθεια που καταβάλανε καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ειδικά να συγχαρούμε:

Την αντιπροσωπευτική ομάδα του νομού μας, τον ένδοξο Πιερικό και να του ευχηθούμε να δικαιωθεί στον δύσκολο αγώνα που συνεχίζει να δίνει.
Τις ομάδες Γυναικών ΑΕ Κούκου, Νεφέλες & Πιερίδες Μούσες, οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια τον νομό μας, στα Εθνικά Πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου Γυναικών.

Τον Βατανιακό για την κατάκτηση του κυπέλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Τον ΓΑΣ Σβορώνου τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, όσο και για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τον Αιγινιακό τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, όσο και για την άνοδο του στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Τον Καλλιθεακό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, με την οποία κέρδισε την άνοδο του στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Τον Απόλλωνα Ράχης τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, όσο και για την άνοδο του στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Τον Ερμή Εξοχής για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, με την οποία κέρδισε την άνοδο του στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και την Ακαδημία Βατανιακός 1978, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, με την οποία κέρδισε την άνοδο της στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά 2022 – 2023.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This