Επιλογή Σελίδας

Τα συναισθήματά του μετά την ιστορική άνοδο που πέτυχε ο ΓΑΣ Σβορώνου εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Τρελλόπουλος.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που νιώθω τούτη την μεγάλη για μας και την ιστορία στιγμή,δεν υπάρχουν φράσεις που μπορούν να αποδώσουν αυθεντικά τα συναισθήματα που με πλημμυρίζουν,ένα απέραντο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτήν την αξέχαστη μέρα,είναι μια στιγμή που θα παραμείνει για πάντα χαραγμένη στην ψυχή μου, δεν είναι μόνο το ζεστό χειροκρότημα σας σε όλους αυτούς τους αγώνες είναι αυτό που βλέπω στα μάτια σας και είναι αυτό που δυναμώνει την πίστη και την ελπίδα μου ότι αυτή η προσπάθεια που έγινε συλλογικά θα πετύχει τον στόχο της θα ολοκληρώσει το όραμα της που ξεκίνησε μισό αιώνα πριν. Κάποιοι νόμιζαν ότι αυτή η ομάδα-οικογένεια δεν θα καταφέρει να γράψει ιστορία όμως γελάστηκαν,ταύτισαν την εικόνα των προσωπικών φιλοδοξιών με την ψυχή σας την ψυχή της ομάδας. Δείξατε ότι η ψυχή σας έχει σθένος έχει μεγαλείο έχει στόχο για ένα νέο Σβορώνο. Βγαίνουμε από αυτή τη μάχη πιο ισχυροί ενωμένοι και ανανεωμένοι για την ομάδα και τον τόπο μας.

Άφησα για το τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ πρώτα στους συνεργάτες μου στην διοίκηση τα προπονητικά τιμ αλλά και στα παιδιά τα δικά μου παιδιά που περάσανε και περάσαμε όλη τη χρόνια από σαράντα κύματα είστε μάγκες και το ξέρετε.

Στις 5 Ιουνίου 2022 στο Σβορώνο γράφτηκε ιστορία.

Ευχαριστώ».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This