Επιλογή Σελίδας

Μπορεί στον Πιερικό να άφηναν να εννοηθεί ότι ο Αλέν Εμπουέλε είχε συμφωνήσει με την ομάδα για παραμονή και τη νέα χρονιά, ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και διαψεύδουν την κατερινιώτικη ΠΑΕ καθώς ο παίκτης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Επισκοπή!

Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή με την Εθνική Καμερούν Κ23, Αλέν Ρίτσαρντ Εμπουέλε (Alain Richard Ebwelle) ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας συμβόλαιο για ένα συν ένα έτος.

Ο Εμπουέλε που έχει γεννηθεί στην Εμπολόουα (Ebolowa) του Καμερούν δεν έχει κλείσει ακόμα τα 27 του χρόνια και αγωνίζεται σε θέση αριστερού ακραίου κυνηγού.

Είναι βραχύσωμος, γρήγορος με βιογραφικό πάρα πολύ πλούσιο αφού ξεκινώντας από τις ακαδημίες του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ετό, πέρασε στα τμήματα under της Μπαρτσελόνα. Ο Ρ. Εμπουέλε έχει αγωνιστεί επίσης στη Βαλένθια Β’ ενώ έχει περάσει από πρωταθλήματα όπως αυτό της Φιλανδίας, της Σλοβακίας και της Πολωνίας.
Πέρυσι αγωνίστηκε στο β’ μισό της περιόδου 2021-22 στον Πιερικό στον α’ όμιλο σημειώνοντας 10 συμμετοχές.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.”

Ντάρυλ Γουίλαρντ: “Εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός”

Για τη δεύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας μας μίλησε και πάλι ο προπονητής μας, ο κ. Ντάριλ Γουίλαρντ. Ο κόουτς ήθελε τον Ρίτσαρντ Εμπουέλε στην ομάδα μας και γι’ αυτό είχε κάθε λόγο να νιώθει ευχαριστημένος από την όλη εξέλιξης της μεταγραφής.

“Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι ο Ρίτσαρντ υπέγραψε στην ομάδα μας. Έχουμε “ταυτοποιήσει” διαφορετικούς τύπους ποδοσφαιριστών τους οποίους επιλέγουμε για την ομάδα μας. Ο Ρίτσαρντ καλύπτει αυτά που ζητούμε.

Είναι εξαιρετικός παίκτης στο “ένας εναντίον ενός” και έχει την εμπειρία αποδεδειγμένα από ομάδες νικήτριες όπως η Μπαρτσελόνα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δουλέψουμε -ανάμεσα στα άλλα παιδιά- και με εκείνον όπου κύριο ζητούμενο φυσικά είναι να συνεισφέρουν τα μέγιστα στην Επισκοπή.”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This