Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Πιστή στις εξαγγελίες της η διοίκηση του Αιγινιακού ξεκίνησε από χθες μ’ επιτυχία την παραμονή του περσινού κύριου κορμού της ομάδας. Οι δύο πρώτοι που είπαν το “ναι” είναι ο μέσος Μιχάλης Τσολακίδης και ο γκολκίπερ Μόσχος Μοσχίδης.

Η επιτροπή μεταγραφών του συλλόγου συναντήθηκε μαζί τους στα γραφεία του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” και αφού συζήτησε διεξοδικά με τους παίκτες, αναλύοντας παράλληλα τους στόχους του Αιγινιακού στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, συμφώνησαν σε όλα και θα συνεχίσουν για μία ακόμα σεζόν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες στον αιγινιώτικο σύλλογο.

Τόσο ο 29χρόνος χαφ όσο και ο 37χρόνος τερματοφύλακας συνέβαλαν αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Αναμφισβήτητα και τη νέα χρονιά με την εμπειρία τους και τις ικανότητες τους θα βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια για μια θετική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορία Πιερίας.

Σήμερα αναμένονται νέες συναντήσεις του Δ.Σ. με ποδοσφαιριστές του ρόστερ της περιόδου 2021-22, σύμφωνα με την έκθεση που παρέδωσε στους διοικούντες ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα.

Ο Μιχάλης Τσολακίδης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του στην ομάδα του Αιγινίου δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Αιγινιακό, ύστερα από την περσινή εξαιρετική χρονιά η οποία πιστεύω ότι αποτέλεσε παρένθεση στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Αιγινιακός γύρισε σελίδα. Ευελπιστώ την καινούργια χρονιά να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, δεν πετάμε στα σύννεφα, γνωρίζουμε τις αυξημένες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, αλλά αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε και θα φέρουμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει”.

Στις φωτογραφίες

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Ο Μιχάλης Τσολακίδης (αριστερά) με τον ταμία του Αιγινιακού Νίκο Μούμο.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Ο Μόσχος Μοσχίδης την στιγμή που παραλαμβάνει το μετάλλιο του στην φιέστα της ομάδας (τελευταία αγωνιστική, 3-0 επί του Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου) από τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Πιερίας .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This