Επιλογή Σελίδας

Ο Ο διοικητικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Πόντου, Γιάννης Μαυρόπουλος, και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού, Μπάμπης Πεΐδης, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησαν για την καταγγελία του Απόλλωνα σε βάρος του Πιερικού και το αντίστροφο.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος για την καταγγελία σε βάρος του Πιερικού: «Από χθες (31/5) ο Απόλλωνας Πόντου κατέθεσε καταγγελία στην ΕΕΑ, διότι υπάρχει μέτοχος στην ομάδα του Πιερικού, οποίος διατηρεί και την ταυτότητα του προπονητή , σύμφωνα και με τα στοιχεία που υπάρχουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Από όσο γνωρίζω πέρυσι ήταν προπονητής στη Νέων του Πιερικού, και αυτό απαγορεύεται ρητά με το σχετικό άρθρο,, δηλαδή να είναι μέτοχος και προπονητής».

Ο Μπάμπης Πεΐδης για την καταγγελία σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου: «Ο κ. Ζιώγας, οποίος όπως αναφέρθηκε είναι προπονητής, δεν ήταν πέρυσι στον Πιερικό, πέρυσι ήταν δηλωμένος ο Θάνος Κούρτογλου προπονητής στην Κ20. Υπάρχει αυτό που λέει ο κ. Μαυρόπουλος , διατηρεί ένα ποσοστό της τάξεως 0,003% με 200 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο. Ο Απόλλωνας Πόντους ξέρει για ποιο λόγο έκανε αυτήν την κίνηση.

Η δίκη μας καταγγελία είναι ότι υπάρχουν συγγενικά πρόσωπα στη διοίκηση των μετόχων της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, δηλαδή υπάρχουν πρώτου βαθμού συγγενικά μέλη στο ΔΣ και η ΕΕΑ το έκρινε σαν μια βαρεία παράβαση».

Γιάννης Μαυρόπουλος για την καταγγελία σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου : «Μιλάμε για έναν νόμο που έχει διαστρεβλώσει πάρα πολλά θέματα και ζητούμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο νόμος δεν είναι σαφής, υπάρχουν προβλήματα και ερωτηματικά, εφόσον αργά η γρήγορα θα πάει στο Πειθαρχικό της SL2 θα πάει να γίνει ερμηνεία κατά βάση. Ρωτώ εσάς, τον κ. Πεΐδη και το κοινό που μας ακούει. Ο κ. Κάλας, οποίος έχει το 12% ασκεί διοίκηση; Είναι μεγαλομέτοχος ο κ. Κάλας; έχει να έρθει ένα χρόνο στην Ελλάδα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει έρθει μια φορά. Ο Απόλλων Πόντου δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει, ξεχάστε το».

Μπάμπης Πεΐδης: «Εμείς κάναμε την καταγγελία, η οποία αφορά το μετοχικό της ομάδας του Απόλλωνα και οι δικαστές θα κρίνουν. Είναι μια υπόθεση από την ΕΕΑ κρίθηκε ως βαρεία παράβαση». 

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This