Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Και με τη… βούλα ο Γιώργος Ντάμτσιος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Αιγινιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πετυχημένος Ημαθιώτης τεχνικός χθες βράδυ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συμφώνησε σ’ όλα με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και έδωσαν τα χέρια. Η ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών από την πρώτη στιγμή που υφίσταται συνέβαλε αποφασιστικά στην επίτευξη της συμφωνίας.

Οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις της αιγινιώτικης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας είναι ο κύριος λόγος ότι ξεκίνησε νωρίς ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός ενόψει της σεζόν 2022-23. Άμεσα θα γίνει η συγκρότηση του ρόστερ, προκειμένου στην έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα να είναι έτοιμη και ικανή για μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Από αύριο αρχίζουν οι επαφές με τους παίκτες της περσινής περιόδου, ώστε να ο βασικός κορμός να παραμείνει. Ανάλογα θα προχωρήσουν οι άνθρωποι των κυανολεύκων σε ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις.

26 Ιουλίου η έναρξη

Όπως αποφασίστηκε χθες, την Τρίτη 26 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για τη καινούργια χρονιά. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο ΔΑΚ Αιγινίου, αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νεαποκτηθέντες περάσουν εργομετρικά.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος μετά την επίσημη, πλέον, παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού δήλωσε: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρονιά που πέρασε, η ομάδα λειτούργησε σχεδόν ως σωματείο Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Πιερίας που θέσαμε από την περίοδο 2020-21 και δεν ολοκληρώθηκε λόγω πανδημίας, τον πετύχαμε πιστεύω δίκαια. Η άνοδος ήταν απόρροια συλλογικής προσπάθειας, βοήθησαν όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της.

Πεποίθησή μου είναι ότι και του χρόνου θα συνεχίσουμε την δυναμική προσπάθεια μας ώστε να φέρουμε τον Αιγινιακό εκεί που του αρμόζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που υπερέβαλαν εαυτούς και τα έδωσαν όλα προκειμένου να υλοποιήσουμε τον σκοπό μας. Τέλος εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο φίλαθλο κοινό του Αιγινιακού που δεν μας εγκατέλειψε ποτέ”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This