Επιλογή Σελίδας


Με μια διπλή παρουσία σε μεγάλους τελικούς, μια 5η και μια 6η θέση όπως επίσης και μια παρουσία σε Β’ τελικό και μια σε τελικό Γ’ ολοκληρώθηκε η εμφάνιση των ελληνικών πληρωμάτων στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας Ανδρών/Γυναικών στο Βελιγράδι.

Την καλύτερη θέση, την 5η θέση, στο τελικό του διπλού ελαφρών βαρών γυναικών κατέλαβαν η Ευαγγελία Αναστασιαδου και η 16χρονη Δήμητρα Ελενη Κοντού με χρόνο 7:04.56 δείχνοντας ότι έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για το μέλλον.

Στο άλλο μεγάλο τελικό , αυτόν του διπλού σκιφ των γυναικών οι Ζωή Φίτσιου και Ευαγγελία Φράγκου έκαναν την προσπάθειά τους για να τερματίσουν στην 6η θέση με 7:01.96 αποκομίζοντας πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

Στην 5η θέση του μικρού τελικού του διπλού σκιφ ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο του Βελιγραδιου τερμάτισαν οι Πετρος Γκαϊδατζής και Γιαννης Καλανδαριδης με 6:25.31 και κατέλαβαν την 11η στο σύνολο.

Υπενθυμίζεται ότι στον Γ΄τελικό του ίδιου αγωνίσματος για τις θέσεις 13-18 οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Αντώνης Παπακωνσταντίνου πήραν τη 2η θέση με 6:28.19 και την 14η στη γενική. Ο Στέφανος Ντούσκος εξαιτίας μια ίωσης που τον ταλαιπώρησε δεν αγωνίστηκε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This