Επιλογή Σελίδας

“Μονόδρομος” είναι για τον ΓΑΣ Σβορώνου η νίκη στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική (17.00, katerinisport LIVE).

Οι παίκτες της πιερικής ομάδας είχαν τη δυνατότητα να “φορτίσουν τις μπαταρίες” τους καθώς είχαν το προγραμματισμένο ρεπό την περασμένη Κυριακή, δουλεύοντας παράλληλα όλο αυτό το διάστημα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Βαρβούτη έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της διαδικασίας των μπαράζ.

Για τον αυριανό αγώνα, αν εξαιρεθεί η απουσία του Τριανταφύλλου, δεν υπάρχουν προβλήματα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Παπατολίκας, Ξανθόπουλος, Αδάμος, Βούλγαρης Χ., Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Γκαράτζιας, Βούλγαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας, Τροΐρης, Στεφανίδης, Λαγδάρης, Μακράκης, Κατσιαμήτας , Καρτσαμπάς, Δελαβερίδης, Καραμανώλας, Σαρρής, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης.

Κάλεσμα της διοίκησης του ΓΑΣ Σβορώνου

Ο πρόεδρος, Γιάννης Τρελλόπουλος και η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας και τους λοιπούς ποδοσφαιρόφιλους να στηρίξουν την προσπάθεια για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είναι η στιγμή που ο ΓΑΣ Σβορώνου σας χρειάζεται όσο ποτέ κοντά του!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "2 ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ'ΕΘΝΙΚΗ NAΓENNHΣH ΕΠΑΝΟΜΗΣ DOPONDT Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΣΒΟΡΩΝΟ vS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2022 ΩΡΑ 17:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΒΟΡΩΝΟΥ <<ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ>> 1926 50 50"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This